-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Suninsalmella nautittiin kesäillasta ja musiikista

Antti Tammilehto saapuu aina mielellään Lehtimäelle ja yleisö kiittää.

Lehtimäen Suninsalmella vietettiin lauantai-iltana musiikin juhlaa, kun toinen nykymuodossaan järjestetty Suninsalmi Soi – Rannankylä Raikaa -tapahtuma houkutteli paikalle sadoittain kuulijoita alkuillasta aina yöhön saakka.

Rannankylän Kyläyhdistyksen järjestämä, täysin maksuton ulkoilmafestari toteutetaan talkoohengessä. Silti lavalle kipusi tänäkin kesänä todella monipuolinen kattaus eri tyylilajien muusikoita yhteisenä nimittäjänään se, että kokoonpanoista ainakin jollakulla oli jotain siteitä Lehtimäelle.

MAINOS

Ilta oli rakennettu siten, että alkuillasta pääpaino oli pelimanni- ja tanssimusiikilla ja yötä kohti mentiin rockimpaan.

Illan aloitti Lehtimäen pelimannit solistinaan Jari Mäenpää. Soittajina paikalla olivat Satu Yli-Kesäniemi, Samuli Erkkilä, Taisto Roponen, Sami Koivulampi ja Heikki Jokiaho.

Ladyenergiaa lavalle toivat Tuula Kurunmäki, Sonja Hautoniemi, Ingrid Geeraerts ja Mirja Tuhkanen.

Blackstone veti vakuuttavan ensikeikkansa Suninsalmen lavalla.

Ukuleleduo My Romantico esitti varsin persoonallista ohjelmistoa Eero Heinämäen ja Jyrki Haikosen toimesta ja ala-asteen poikien bändikerhossa perustama yhtye Blackstone veti vakuuttavan ensikeikkansa Suninsalmen lavalla.

Lazer Jet – Strawberry trio and The Nettomies, eli Anni, Sanni ja Hanna Taipalus sekä Alex Puumala ilahduttivat kuulijoita riemukkaalla esityksellään, lyhyellä varoitusajalla uudelleen kootun bändinsä toimesta.

Lazer Jet – eli Strawberry trio and The Nettomies (Anni, Sanni ja Hanna Taipalus sekä Alex Puumala) nauttivat esiintymisestä ja saivat myös yleisön nauttimaan.

Tapahtuman Houseband, eli Pertti Ojala, Aleksi Pihlaja, Antti Tammilehto, Sonja Hautoniemi, Ingrid Geeraerts, Heikki Jokiaho ja Leo Willen, nousi ensimmäisen kerran lavalle iltayhdeksältä, solistinaan Taija Kaukola.

Taija lauloikin niin, että yleisö sai vain hämmästyneenä ihmetellä, mistä moinen laulajatar on Lehtimäelle löytynyt? Taija syvä ja kaunis ääni sekä tulkinta vakuuttivat.

Ukuleleduo My Romantico esitti omintakeista ohjelmistoa Eero Heinämäen ja Jyrki Haikosen toimesta.

Ähtäristä paikalle saapui Jetcomusic, jonka jälkeen lavan valtasi odotettu Duo Tammilehto. Antti Tammilehto on Rannankylällä esiintymään odotettu ja arvostettu taiteilija.

Sonja Hautoniemen ja Pertti Ojalan upean esityksen jälkeen Houseband sai solistikseen Leena Piippolan, joka sitten lopullisesti käynnisti bileet Suninsalmen kauniissa kesäyössä! Leena otti yleisönsä sataprosenttisesti.

Michael Ojala sekä Leo Willen saapuivat Leenan jälkeen lavalle räppäämään, ja keikka upposi yleisöön kuin veitsi voihin.

Illan kruunasi Nancy´s Bootleg, jossa lavan otti haltuunsa Heikki Juppo, Sami Halonen, Aleksi Pihlaja, Marko Jylhä ja Eero Savela.

Tuula Jokiaho

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät