1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Veto järjesti Koskenkorvalla kunnaritalkoot

Miesten superpesis: Koskenkorvan Urheilijat – Vimpelin Veto 0-2 (1-2,0-17)

Vimpelin Veto järjesti Koskenkorvan Urheilijoiden kustannuksella todelliset kunnaritalkoot toimittamalla kaksi kunnaria ja kuusi tavallista juoksua iskeneen jokeritykkinsä Janne Mäkelän (12/17) johdolla pallon kuuluisaan Antin monttuun peräti kuusi kertaa.

MAINOS

Mäkelän lisäksi Vedon kunnarikerhoon ottelussa nousivat Teemu Isoketo ( 1+0), Sami Haapakoski (1+1), Mikko Haukkala (1+2) ja Tuomo Lönnmark (1+1).

Hyvin ykköskärkenä kentällemenoissaan onnistunut Isoketo (9/10) oli tehokas myös etenijänä kiertämällä kentän neljästi. Isokedon ohella etenijänä kunnostautuivat kolme juoksua mieheen tuoneet Sami Haapakoski (9/10) ja Janne Mäkelä).

Vedon täydellinen ottelun hallinta käy ilmi myös tilastoista sillä ottelun kolmostilanteet merkittiin Vedolle peräti 29-11.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla Vedon tiukoille sumppupelillään laittaneen Koskenkorvan parhaiksi ottelun palkintoraati nosti Anttoni Jakobsonin (3/4) ja Veli-Pekka Yli-Hirvelän (4/7).

Heidän ohellaan isännistä muiden yläpuolelle kohosivat hyvin vaihtolyönneissään onnistuneet jokeriosaston Antti Pukkinen (6/9) ja Antti Kuusisto (4/7).

Ottelun ensimmäinen jaksolla molemmat joukkueet esittivät nihkeää sisäpeliä. Juuso Keski-Koukkarin lyötyä jakson aluksi Koskenkorvan ainoaksi jääneen juoksun. Löivät Henri Puputti ja Janne Mäkelä ensimmäisen tasoittavalla Vedolle jaksovoittoon tarvittavat juoksut.

Ottelun toinen jakso olikin sitten Vedon täydellistä myllytystä isäntien joutuessa kerta toisensa jälkeen hakemaan palloa Antin montusta. Koskenkorva pääsi koko jakson aikana yrittämään kotiutusta vain neljä kertaa Vedon 24 vastaan eikä ottelun voittajasta ollut enää missään vaiheessa epäselvyyttä.

– Vaihtolyöntimme tukehtuivat ensimmäisellä jaksolla Koskenkorvan etukentän sumputukseen ja jäimme vähille tilanteille. Toisella jaksolla lyöntipelimme sitten aukesi kunnolla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kiteytti Vedon kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski.

Veto kohtaa seuraavassa ylemmän jatkosarjan ottelussaan ensi lauantaina kotonaan Kiteen Pallon.

Ottelu alkaa kello 16.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät