Sointu Ketola kuvaa kännykällä taidetta

Lappajärveläinen Sointu Ketola kuvaa luontoa ja maisemaa. Hänen valokuvansa hehkuvat väriä ja tunnelmaa. Valokuvien äärelle seisahtuvan on vaikea käsittää, että nämä upeat kuvat on kuvattu kännykällä!

– Olen harrastanut kuvaamista vuodesta 2005 ja kuvia on kertynyt valtavia määriä, Sointu nauraa.

MAINOS

Tänä kesänä Sointu koosti kuvistaan ensimmäistä kertaa näyttelyn, joka oli nähtävillä kotipaikkakunnan kirjastossa heinäkuun ajan. Tutustujia näyttelyyn riitti todella runsaasti, mikä oli suuri ilo koska näyttelyn pystyttäminen ei ole ihan helppoa.

Kirjaston näyttelyn teema oli 100 -vuotiaan Suomen kunniaksi. Kuvat muodostivat sarjan, jossa ensimmäinen teos esitti näkymää jossa Kurejoki laskee Lappajärveen. Tästä edettiin Tapolanvuoren näkymiin, Karvalaan, Tarvolaan, Kirkkoniemeen, Nissin laiturille ja Lappajärven kirkolle, Kyrönniemeen, leirikeskuksen rantaan, kalasatamaan, Ollilanmäelle ja edelleen kautta Lappajärven rantamaisemien päätyen Haukkarantaan.

Näyttelyn päätyttyä Sointu kokosi uuden näyttelyn Maijalan Palvelukotiin. Näyttely avautui eilen perjantaina ja se on avoinna perjantaihin 18.8. saakka.

Palvelukodin seiniä koristavat kuvat, jotka ovat valtaosin eri kuvia kuin kirjastolla nähdyt. Kuvia on valittu vuosien varrelta niin talon asukkaiden kuin vierailijoidenkin iloksi, joten näitä kauniita kuvia kannattaa poiketa katsomaan!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version