1.1 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Jokeri Pokeri Box! Simon Parhaat -TaikaShow Alajärvelle!

Alajärven Nuorisoseuralla nähdään torstaina 17.8. kello 18 huikea taikashow, Jokeri Pokero Box!
Kyseessä on lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto, joka tarjoilee taika-ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

MAINOS

Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään!

Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Simo tunnetaan valtavan suosittuna lasten Jokeri Pokeri Box -taikurina, jonka taikamaailmaan ovat tutustuneet eri-ikäiset suomalaiset 1980-luvulta lähtien niin televisiossa kuin lavallakin. Simo on pysynyt ruutukasvona koko pitkän uransa ajan.

Parhaillaankin Simon uusia Jokeri Pokeri Box -ohjelmia nähdään Pikku Kakkosessa.

Simo on luonut lisäksi kansainvälisesti merkittävän uran erityisesti close up -taikuudellaan. Nimi viittaa nimensä mukaisesti lähitemppuihin, joissa menestymiseen vaaditaan vuosikymmenten tinkimätön harjoittelu.

Simo on tämän taikuuden erityisalan huippua ja saavuttanut kolme MM-mitalia, minkä ansiosta häntä voidaan kutsua Suomen ja Pohjoismaiden menestyneimmäksi taikuriksi. Maailmanlaajuisesti tähän tekniseen tasoon kykeneviä taikureita on vain kymmenkunta. Lisäksi Simo keikkailee ja luennoi uusista ideoistaan vuosittain eri puolilla maailmaa.

Aallon taiteilijaperheestä on Simon ja isänsä kuvataiteilija ja dokumentaristi Eeli Aallon lisäksi noussut suuren yleisön tietoisuuteen nuorta polvea: X-factorista tutuksi tullut Simon veljentytär laulaja Saara Aalto ja Suomen Talentissa kakkoseksi yltänyt Simon oma tytär vatsastapuhuja Sari Aalto.

Liput taikashown ovat kymmenen euroa kaikilta kaksi vuotta täyttäneiltä. Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen esitystä. Ennakkomyynti on Alajärven INFO kirjakaupassa. esityksen kesto on noin tunti.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät