2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kajaani mätti juoksuja Veikkojen seisoskellessa

Kajaani- LaVe 2-0 (13-6,10-3)

Lappajärven Veikkojen pelimatka Kajaaniin ei sujunut aivan odotetulla tavalla. Paikallinen Pallokerho iski voimalla tylyt lukemat vieraidensa seisoskelleesta ulkokentästä. Lavettaret joutuivat lähtemään reissuun ilman vakiokoppareita.

MAINOS

– Se ei ratkaissut peliä millään tavalla, vaan koko joukkueen laiska liikkuminen etenkin jaksojen kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa oli suurin syy tappioon. Takakentän tuuraajat hoitivat tonttinsa kunnialla. Sisäpelissä saadut 16 kolmostilannetta oli ihan kohtuullinen sekä useat hyvät juoksuja tuottaneet laadukkaat lyönnit, pohdiskeli pelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomela.

Kajaani iski heti ensimmäisessä vuorossa kuusi juoksua, mitä oli mahdoton kuroa kiinni ulkokentän pettäessä. LaVen sisäpeli heräsi henkiin kolmannessa vuorossa, kun tällä kertaa poikkeuksellisesti kopparina aloittanut Piritta Kärnä iski vaihtotilanteessa vastustajan virkasisaren räpylän alta pallon maisemiin ensimmäistä Superpesispeliään pelanneen Emmi Vehka-ahon kiertäessä kotipesään.

Kärnän ei tarvinnut kauan odotella tuplajuoksua. Heti seuraavana lyöjänä ollut Riina Rantala iski kakkosrajasta läpi kahden juoksun arvoisesti. Jatkoa seurasi, kun Roosa Ahon oivallisella kakkosrajalyönnillä Rantala toi myös tuplajuoksun. Kuudes juoksu lähti Essi Ritolan mailasta Jannika Lillusen kiitäessä kotiin.

Veikkojen toinen jakso alkoi hyvin lyöneiden Kärnän ja Ahon merkkaamattomilla välilyönneillä tulleisiin juoksuihin. Kärkietenijät Janina Männikkö ja Marjaana Keltto toivat nämä lavettarien lähes ensimmäiset vapailla lyönneillä tulleet tikit tänä kesänä.

Toisessa vuorossa Pallokerho teki ratkaisevat kahdeksan juoksua. Piritta Kärnä kaunisteli vielä päätösvuorossa Kaisa Jaakkolan tuomalla juoksulla .Veikoista palkittiin etenkin sisäpelissä hyvin onnistuneet Roosa Aho ja Riina Rantala.

Joukkueet kohtaavat uudestaan heti tiistaina Veikkolassa klo 18 alkavassa ottelussa. Sarjapaikkansa varmistanut LaVe haluaa näyttää vielä kotikentällään osaamisensa ja tiivistää ulkokenttänsä, jotta kauden ensimmäinen kotivoitto näkisi päivänvalon.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät