-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Dalmatiankoira Alajärven mätsärin kaunein

Best in Show, eli koko näyttelyn kaunein koira oli kahdeksankuinen dalmatiankoira Camilla. Omistaja Mirko Kangas-Rautio, Koura.

Järviseudun Kennelkerhon järjesti Alajärvellä Match Show -koiranäyttelyn, jossa mukana oli toinen toistaan hienompia hännänheiluttajia.

Tapahtuman kauneimmaksi koiraksi, eli BIS1 -koiraksi valittiin dalmatiankoira Camilla.

MAINOS

Tapahtumaa sponsoroivat S-Market Alajärvi, S-Rauta Alajärvi, ABC Alajärvi, Osuuspankki Alajärvi, Oma Säästöpankki Alajärvi, Vimpelin Osuuspankki, S-Market Vimpeli, Tekniset Japo, Parturi-Kampaamo & Hoitola Mirja-Liisa, Parturi-Kampaamo Kirsi, Hierontavyöhyke Keidas, Arli-tuote, Vimpelin Apteekki, Eläinlääkäri Katariina Kangas, kennel Ukontuulen, Kukkasalonki Kastanja, Vimpelin Vapari, Ravintola Ristiviitonen, Vimpelin Autotarvike, Vuokrakirppis El Verano ja T:mi Timo T. Takala.

Match Show tulokset:

Junior Handler kisan voittaja Eveliina Kivimäki, 16 v., Seinäjoki.

Best in Show: 1. Dalmatiankoira, Camilla, 8 kk. Omistaja: Mirko Kangas-Rautio, Koura, 2. Kääpiösnautseri, Sony, 8 kk. Omistaja: Tiina Peltonen, Vantaa, 3. Dalmatiankoira, Diana, 3 v. Omistaja: Mervi Jokipii, Koira, 4. Karkeakarvainen mäyräkoira, Urpo, 1 v 2 kk. Omistaja: Noora Hakola, Töysä, 5. Englanninspringerspanieli, Wilma, 9.5 v. Omistaja: Niina Rintala, Alajärvi.

Lapsi & koira, tuomari Neea Pitkänen: 1. Miisa Asuintupa, 7 v., Kortesjärvi, 2. Helmiina Viinamäki, 11 v., Lappajärvi, 3. Aava Väkeväinen, 11 v., Lappajärvi, 4. Veeti Joensuu, 4 v., Alavus, 5. Arttu Ollila, 9 v., Ylistaro, 6. Maaria Muukkonen, 8 v., Lehtimäki, 7. Emmi Joensuu, 10 v., Alajärvi.

Junior Handler, tuomari Neea Pitkänen: 1. Eveliina Kivimäki, 16 v., Seinäjoki, 2. Peppi Itäniemi, 12 v., Vimpeli, 3. Emma-Lys Aasmäe, 13 v., Alajärvi, 4. Jenina Liikaoja, 11 v., Koura.

Veteraanit, tuomari Marjatta Ukonmäki: Punaiset: 1. Englanninspringerspanieli, Wilma, 9.5 v. Omistaja: Niina Rintala, Alajärvi, 2. Japaninpystykorva, Veera, 10 v. Omistaja: Paula Hautala, Alajärvi, 3. Belgianpaimenkoira, Zero, 8 v. Omistaja: Eveliina Kivimäki, Seinäjoki, 4. Cairnterrieri, Dina, 8.5 v. Omistaja: Sanna Mäenpää, Lapua.

Siniset: 1. Kääpiönautseri, Datte, 9.5 v. Omistaja: Tiina Peltonen, Vantaa, 2. Japaninpystykorva, Tao, 8.5 v. Omistaja: Julia Leijala, Seinäjoki, 3. Tiibetinspanieli, Laku, 11 v. Omistaja: Sirpa Takala, Nurmo, 4. Welsh corgi cardigan, Orso, 9.5 v. Omistaja: Isabella Lehtonen, Ähtäri.

Pienet pennut, tuomari Riikka Rinta-aho: Punaiset: 1. Kääpiösnautseri, Sony, 8 kk. Omistaja: Tiina Peltonen, Vantaa, 2. Kääpiösnautseri, Paavo, 4 kk. Omistaja: Tiina Peltonen, Vantaa, 3. Cockerspanieli, Pätkis, 6 kk. Omistaja: Emmi Joensuu, Alavus, 4. Lyhytkarvainen kääpiömäyräkoira, Cara, 9 kk. Omistaja: Johanna Luhtala, Seinäjoki.

Siniset: 1. Bichon frisé, Nanna, 7 kk. Omistaja: Laura Kanerva, Lapua, 2. Kleinspitz, Titta, 7 kk. Omistaja: Paulina Kurhela, Alavus, 3. Cairnterrieri, Syni, 5 kk. Omistaja: Ritva Rintala, Alajärvi, 4. Cavalier kingcharlesinspanieli, Helmi, 10 kk. Omistaja: Tarja Väärämäki, Alajärvi.

Pienet aikuiset, tuomari Marjatta Ukonmäki: Punaiset: 1. Karkeakarvainen mäyräkoira, Urpo, 1 v 2 kk. Omistaja: Noora Hakola, Töysä, 2. Japaninpystykorva, Kaya, 1.5 v. Omistaja: Jenny Rautiainen, Jyväskylä, 3. Kääpiösnautseri, Windy, 1 v. Omistaja: Tiina Peltonen, Vantaa, 4. Welsh corgi pembroke, Ledi, 2 v. Omistaja: Isabella Lehtonen, Ähtäri.

Siniset: 1. Japaninpystykorva, Pinkki, 1 v. Omistaja: Paula Kuhalampi, Alavus, 2. Kääpiövillakoira, Messi, 3 v. Omistaja: Milma Immonen, Vantaa, 3. Phalene, Vieno, 2.5 v. Omistaja: Taru Hemminki, Alajärvi, 4. Tiibetinspanieli, Tatu, 1 v. Omistaja: Sami Takala, Nurmo.

Isot pennut, tuomari Sami Asuintupa: Punaiset: 1. Dalmatiankoira, Camilla, 8 kk. Omistaja: Mirko Kangas-Rautio, Koura, 2. Samojedi, Myytti, 5 kk. Omistaja: Marika Lehtinen, Seinäjoki, 3. Kultainennoutaja, Nella, 11 kk. Omistaja: Roosa Utanen, Vimpeli, 4. Dalmatiankoira, Helmi, 5 kk. Omistaja: Minna Olli, Ilmajoki.

Siniset: 1. Lapinporokoira, Päre, 7 kk. Omistaja: Johanna Lahtinen, Vimpeli, 2. Berninpaimenkoira, Jeti, 9 kk. Omistaja: Laura Pyylampi, Alavus, 3. Belgianpaimenkoira, Aimo, 5.5 kk. Omistaja: Eveliina Kivimäki, Seinäjoki, 4. Labradorinnoutaja, Elmo, 5 kk. Omistaja: Elina Pyhälahti, Vimpeli.

Isot aikuiset, tuomari Marko Ketoja: Punaiset: 1. Dalmatiankoira, Diana, 3 v. Omistaja: Mervi Jokipii, Koira, 2. Rottweiler, Tane, 1 v. Omistaja: Mari Kirsilä, Kokkola, 3. Englanninspringerspanieli, Demi, 2 v. Omistaja: Niina Mäkipelto, Kannus, 4. Englanninspringerspanieli, Sylvi, 2 v. Omistaja: Ida Länsimäki, Kokkola.

Siniset: 1. Kultainennoutaja, Simo, 5 v. Omistaja: Tiia Tuomaala, Vimpeli, 2. Tiibetinmastiffi, Alberts, 1 v. Omistaja: Tuula Peltokangas, Alajärvi, 3. Collie, Nippe, 1.5 v. Omistaja: Suvi Osala, Soini, 4. Punainen Irlanninsetteri, Bomber, 5 v. Omistaja: Maria Kaukoranta, Vantaa

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät