3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Isän tähdet -lapsikuoro alkaa

Alajärven helluntaiseurakunnan lapsikuoro aloittaa toimintansa Isän tähdet -nimellä elokuussa. Lapsi- ja nuorisotyöntekijä Niina Männistö kertoo, että lapsikuoroa on toivottu ja nyt se aloitetaan.

– Lapsikuoroprojekti alkaa keskiviikkona 16.8. temppelillä kello 17.30-18.30 ja jatkuu Ristin maa –konserttiin 7.10. saakka aina keskiviikkoisin. Seurakunnan kerhot ovat toimineet aiemmin ja nyt tämä kuoro korvaa kerhot lokakuun konserttiin saakka.

MAINOS

– Alajärven Isän tähdet -kuoro on tarkoitettu kaikille 3-12 -vuotiaille lapsille. Ympäri Pohjanmaata seurakunnissa järjestetään kuoroja. Lokakuun 7. päivänä kaikki seurakunnat kokoontuvat Alajärven koulukeskukseen, jossa Pohjanmaan Jippii-kuorot yhdistyvät Ristin maa -konserttiin, kertoo Niina Männistö.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät