1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Ankkurit taisteli arvokkaat kaksi pistettä Oulun Lipolta

Miesten superpesis: Alajärven Ankkurit – Oulun Lippo 2-1s (7-3,0-4,1-0)

Runkosarjan alemmassa loppusarjassa kahden perättäisen tappion myötä putoamisvaaraan ajautunut Alajärven Ankkurit kohensi hieman asemiaan sarjan peräpään taistossa kahden pisteen arvoisella voitollaan Oulun Liposta.

MAINOS

Ilman luottopelaajaansa Aki Oravaa pelanneet isännät esittivät erityisesti ottelun ensimmäisellä jaksolla railakasta lyöntipeliä.

Ankkureiden voittojuoksun löi supervuorossa kahden palon tilanteessa Sasu Iivarinen, jonka etukentän näppi kotiutti Rami Mäkisen.

Ankkureiden voiton takuumiehiksi nousivat supervuorossa Lipon sisäpelin lukkaroinnillaan hyydyttänyt ja kaksi juoksua lyönyt Ville Väliaho sekä kahden lyödyn ja tuodun juoksun ohella hyvin vaihtolyönneissään onnistunut Rami Mäkinen (9/12).

Ankkureiden avainpelaajistoon nousivat myös kahdesti kotiuttanut ja hyvin vaihtolyönneissään onnistunut Sami Mikkolanaho sekä teräviä otteita ulkona esittänyt ja hyvällä prosentilla kakkostilanteet purkanut Nestori Yli-Sissala (5/7) ja ykköskärkenä hyvin kentällemenoissaan onnistunut ja kaksi juoksua tuonut Viljo Sillanpää.

Liposta muiden yläpuolelle nousivat neljä juoksua lyönyt Antti Korhonen sekä kolmesti kentän kiertänyt Tapani Piri. Heidän lisäkseen vieraista erottui kaksi juoksua lyönyt ja vaihtolyönneissään hyvin onnistunut Marko Pelkonen (7/11)

Ottelun ensimmäisellä jaksolla Ankkurit löi Lipon kentästä useamman kerran läpi karaten kahdesti kotiuttaneiden Sami Mikkolanahon ja Ville Väliahon johdolla 6-1 johtoon, joka oli Lipolle liikaa.

Toinen jakso sujui alusta loppuun Lipon hallinnassa kolme juoksua lyöneen Antti Korhosen ja kertaalleen kotiuttaneen Marko Pelkosen lyödessä vieraille jaksovoittoon tarvittavat juoksut Ankkureiden jäädessä juoksuitta jakson viidestä kotiutusyrityksestään.

Supervuoron sisältä aloittaneen Lipon pelinrakentelu hyytyi Ankkureiden Ville Väliahon erinomaiseen lukkaripeliin ja vieraat eivät lopulta päässeet edes yrittämään kotiutusta.

Rajusti omiaan kannustavan kotiyleisön tuella Ankkurit tuli tasoittavalleen kuitenkin päättäväisesti nousten tärkeään voittoon.

Ankkureiden pelit jatkuvat jo ensi sunnuntaina vierasottelulla Kankaanpään Mailaa vastaan. Runkosarjan päätösottelussaan Ankkurit kohtaa ensi torstaina klo 17.30 alkaen Kitrolla Hyvinkään Tahkon.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät