1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Sammakon koipia ja hormonien epätasapainoa

Nyt menee tunteisiin -esitys pyörii Nurmijoella Heikki Luoma Areenalla, Kyyjärvellä.

Hulvatonta sanailua äityen melkein riidaksi asti, jota sitten sovitellaan rakkauden tunnustuksilla. Perheen arjessa Siirillä ja Paavolla työtä riittää. Vanha isäntä Laurikin elää jugurttia syöden satavuotiaaksi.

MAINOS

Paavon ja Siirin pojalla Jussilla on mielessä vain kurnuttavat sammakot. Naapurin Helena helmoja heilutellen antaa vinkkiä, eikä Jussi ymmärrä. Onneksi loppua kohden tämäkin asia korjaantuu ja nuoret käyvät sinetöimässä rakkautensa.

Yllätyksenä kaikille saadaan isän perintöä jakamaan uusi veli Kasper, jostain kaukaisuudesta. Vanha isäntä Lauri tunnustaa asian päivällisillä, jossa myös veljesten Paavon ja Vilin salaisuuksia avataan sen verran, että veljesten petos paljastuu.

HET-teatterin porukka on tehnyt hyvä työtä lähes samalla näyttelijäkaartilla kuin aiemmin. Näytelmän on kirjoittanut Markku Hyvönen ja ohjauksesta vastaa Veli-Pekka Halmila. Tämän kesän esityksiä on kaikkiaan 20 ja viimeinen esitys on sunnuntaina 20.8.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät