Koiraihmiset viihtyivät mätsärissä Soinissa

Mainos[adrotate banner="3"]
Berhandilaisenpentu Unto hurmasi myös kehän ulkopuolella.

Soinin Eläinystävien järjestämässä leikkimielisessä koiranäyttelyssä, eli Match Showssa, oli lauantaina vilinää ja vilskettä, kun koiraihmisiä niin läheltä kuin kaukaakin saapui paikalle.

Tapahtuma sujui mukavassa säässä, vain pieni sadekuuro saatiin tapahtuman loppupuolella, mutta se ei latistanut tunnelmaa.

MAINOS

tapahtumaa sponsoroivat K-market Kaneli, Oiva Takala Ky, Sale Soini, Ahon kirjakauppa, Huvilaite Oy, JS Pinta Oy, Lukkarilan Hevospalvelut, Eläinhoitopalvelu Trimma & Ranchin lemmikkihoitola, Tmi Mona Nappari, Musti & Mirri Tuuri, Tuurin lemmikki, Mikko Keskinen Oy, Lemmikkihotelli Doggies & Kitties, Tervet oy, Arvo Saarenpää Oy, Kuljetusliike M. Osala Oy, Parturi-kampaamo Naukku, Parturi-kampaamo Leila Järvinen, EJ-Tarhat Oy, Soinin Osuuspankki, Soinin Apteekki, Ähtäri Zoo, Parturi-kampaamo Jaana Kontkanen, Findogs Ay, K-rauta Alajärvi, Soinin Kunta ja Snowstory`s kennel.

Lapsi ja lelukoira -kisassa nähtiin hurmaavia esiintymisiä.

Tulokset:

Lapsi & lelukoira: Pätkis – Nella Joensuu, Minni – Aino-Maria, Terä – Veijo-Pekka ja Pätkis – Veeti Joensuu.

Lapsi & Koira: Unto, Berhandilainen, esittäjä: Kitte Kaikkonen, omistaja: Emiilia Kaikkonen, Nippe, Collie – esittäjä: Janette Vähäsoini, omistaja: Suvi Osala, Vili, Newfoundlandinkoira – esittäjä/omistaja: Anniina Peltonen.

Isot Pennut: Pun1. Aime, Akita – esittäjä/omistaja: Miia Uusi-Ranta, Pun2. Riski, Akita- esittäjä/omistaja: Kirsi Koskela, Pun3. Ekku, Pyreneittenkoira- esittäjä/omistaja: Johanna Luoma, Pun4. Fert, Saksanpaimenkoira – esittäjä: Juha Vehkamäki Omistaja: Juha Vehkamäki, Manja Raitanen.

Sin1. Oliver, Afgaaninvinttikoira – esittäjä/omistaja: Suvi Kujala, Sin2. Unto, Berhandilainen – esittäjä/omistaja: Emiilia Kaikkonen, Sin3. Aksu, Itäsiperianlaika – esittäjä/omistaja: Sanna Honkonen, Sin4. Tähti, Collie – esittäjä/omistaja: Kristiina Mäkelä.

Omaa vuoroa mätsärissä voi odotella monenmoisella tyyleillä. Tämä koira ei ainakaan stressannut!

Pienet Pennut: Pun1. Rymy, Karkeakarvainen mäyräkoira – esittäjä: Katariina Palosaari, omistaja: Suvi Osala ja Juho Vuorenmaa, Pun2. Pätkis, Cockerspaniel – esittäjä/omistaja: Emmi Joensuu, Pun3. Unto, Beagle – esittäjä: Mira Kukkola, omistaja: Mira Kukkola, Jaakko Kalliokoski, Pun4. Nuusku, Kaniinimäyräkoira – esittäjä/omistaja: Liinu Järvinen.

Sin1. Tomppa, Cockerspaniel – esittäjä: Emmi Joensuu, omistaja: Hanna Viirunmäki, Sin2. Onni, Cavalier kingcharlesinspaniel – esittäjä/omistaja: Veijo Aho, Sin3. Lulu, Ranskanbulldoggi – esittäjä/omistaja: Noora Teivaanmäki, Sin4. Susu, Japanin Chin – esittäjä/omistaja: Niina Penttilä.

Isot Koirat: Pun1. Kuro, Amerikanakita – esittäjä: Mari Rannila, omistaja: Melissa Kujanen, Pun2. Doro, Collie – esittäjä/omistaja: Nella Luhtala, Pun3. Sisu, Labradorinnoutaja – esittäjä/omistaja: Emmi Joensuu, Pun4. Retu, Collie – esittäjä/omistaja: Sanna Lehtisaari.

Seija Purola toimi tuomarina pienille aikuisille ja pienten rotujen pennuille.

Sin1. Ninni, Collie – esittäjä/omistaja: Kristiina Mäkelä, Sin2. Elmo, Afgaaninvinttikoira – esittäjä/omistaja: Suvi Kujala, Sin3. Nera, Amerikanakita – esittäjä: Mari Rannila, omistaja: Melissa Kujanen, Sin4. Jippu, Jämptlanninpystykorva – esittäjä/omistaja: Kauko Vehkamäki.

Pienet Koirat: Pun1. Justiina, Karkeakarvainen mäyräkoira – esittäjä/omistaja: Katariina Palosaari, Pun2. Esmeralda, Havannankoira – esittäjä/omistaja: Arja Saarinen, Pun3. Urho, Karkeakarvainen mäyräkoira – esittäjä/omistaja: Hanna Aho.

Sin1. Tyyne, x-rotuinen – esittäjä/omistaja: Niina Osala, Sin2. Suffeli, Japanin Chin – esittäjä/omistaja: Niina Penttilä.

Veteraanit: Viivi, Japanin Chin – esittäjä/omistaja: Niina Penttilä, Ellu, Jämptlanninpystkorva – esittäjä/omistaja: Sanna Kangasniemi.

Best In Show: (Bis kehään jatkoivat sinisten ja punaisten ykköinen ja veteraanien ykkönen) 1. Aime, Akita – esittäjä/omistaja: Miia Uusi-Ranta, 2. Justiina, Karkeakarvainen mäyräkoira – esittäjä/omistaja: Katariina Palosaari, 3. Kuro, Amerikanakita – esittäjä: Mari Rannila, omistaja: Melissa Kujanen, 4. Oliver, Afgaaninvinttikoira – esittäjä/omistaja: Suvi Kujala.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliVeikon Koneen ensimmäinen vuosi Paavolantorilla ylitti odotukset
Seuraava artikkeliViljo Sillanpää jatkaa Ankkureissa