-0.3 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Veikon Koneen ensimmäinen vuosi Paavolantorilla ylitti odotukset

Veikon Koneessa Alajärvellä vietetään perjantaina 18.8. yksivuotissynttäreitä! Tuolloin tulee vuosi täyteen siitä, kun liike muutti Vimpelistä Alajärvelle.

– Vimpelissä meillä oli alan yritys 27 vuoden ajan, kertoo kauppias Jukka Siirtola. Viimeiset kolme vuotta yritys on toiminut Veikon Koneen -nimellä, eli se on mukana 52 itsenäisen yrityksen muodostamassa osuuskunnassa.

MAINOS

– Veikon Kone työllistää Vantaalla kahdeksan henkilön tiimin, joka tekee yhteistyötä kotimaisten tukkureiden kanssa ja sioin ostoin mahdollistavat meille edulliset hinnat. Samalla varmistamme työpaikkojen säilymistä Suomessa.

Alajärvelle Veikon Kone muutti Vimpelistä isomman asiakaskunnan vuoksi ja sopivan paikan tarjouduttua käyttöön Paavolantorilta. Ensimmäisen vuoden kokemukset ovat olleet hyvät, sillä tavoitteena oli säilyttää myyntivolyymit, mutta viimeisen vuoden aikana on päästy selvään kasvuun.

Työtä Veikon Koneessa tekevät kauppiaat Jukka ja Anneli Siirtola sekä Antti Haapakoski ja Samuli Ylinen. Tarjolla on kattavasti kodin tekniikkaa, käytännössä tarjolla pyritään pitämään koko Veikon Koneen valikoima.

Syntymäpäivänä perjantaina asiakkaille on luvassa kakkukahvit sekä rajuja tarjouksia kautta linjan eri tuoteryhmistä.

– Ja jos jotain hankintoja on mielenpäällä, niin kannattaa lähteä tinkimään sitä perjantaina, vaikka tarjousta siitä ei ilmoituksessa olisikaan, Jukka vinkkaa ja lupaa, että kauppiaat on syntymäpäivänä muidenkin tuotteiden hintojen kanssa vähän rennommalla mielellä!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät