0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Power Truck Showsta palkinto Soiniin – Miia yleisön suosikki

Power Truck Show tapahtumaa vietettiin upeassa kesäisessä säässä. Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja kävijöitä oli kahden päivän aikana lähes 35000.

Kaikkiaan näytteilleasettajia oli mukana yli 500 ja messupaikkoja myytiin jo tapahtuman aikana ensi vuoden Power Truck Show’hun.

MAINOS

Autonäyttelyn haastajaluokan voitti ylivoimaisella äänimäärällä helsinkiläinen Kuljetus Auvinen Oy, Mika Auvinen, uudella vuosimallin 2017 MB Actros ”Low Rider” autolla. Super Truck luokan voittaja on Sami Koivisto Ky Kiikoisilta vuosimallin 2016 Scanialla.

Koko autonäyttelyn parhaaksi valikoitui Mika Auvisen ”Low Rider”. Joka vuosi autonäyttelypuolelle tulee myös uusia rakentajia ja vuoden tulokas on Kuljetusliike Moilaspojat Oy Utajärveltä.

Ykköstilan sarjassa puoliperävaunun vetoautot – Dragbilar – Semitrailer trucks , 2013 ja vanhemmat, otti KM Rahti Oy Scania R620 ”Highline”, 2012, Soini.

Tänä vuonna kisattiin ensimmäistä kertaa Truck Pullingin suomenmestaruudesta ja voiton vei kuopiolainen J-P Kainulainen Scanialla.

Power Truck Show:n päälavalla pidettiin jälleen myös Miss Power Truck -kisa. Kisa oli kymmenes juhlakisa. Miss Power Truck 2017 on Karoliina Vuorinen. Yleisön suosikiksi valittiin Miia Ollila Alajärveltä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät