4.6 C
Alajärvi
tiistai 30.5.2023
spot_img

Teknisen toimen ja rakennusvalvonnan toimistotilat Lehtimäelle?

Alajärven kaupunginhallitus päätti kokouksessaan, että mahdollisuus siirtää teknisen toimen ja rakennusvalvonnan toimistotilat Lehtimäen entiselle kunnantalolle tulee selvittää ja kuulla henkilöstöä tästä vaihtoehdosta.

Esittelijän esitys teknisen toimen tilatarpeiden ratkaisuun oli se, että kaupunginhallitus esittäisi kaupunginvaltuustolle, että kaupunki purkaa kaupungin ja CLT Finland Oy:n välisen lunastussopimuksen kaupungin omien tilatarpeiden takia 1.2.2018 lukien. Näin teknisen toimen toimistotilat olisi siirretty Hoiskoon.

Hallituksen kokouksessa Aino Kanervikkoaho-Kataja esitti Kuisma Kujalan kannattamana, että lunastussopimusta ei pureta ja teknisen toimen ja rakennusvalvonnan toimistotilat sijoitetaan Lehtimäen entiselle kunnantalolle.

Jukka Joensuu esitti Turo Kalliomaan ja Kuisma Kujalan kannattamana, että asia palautetaan valmisteluun ja selvitetään mahdollisuus siirtää teknisen toimen ja rakennusvalvonnan toimistotilat Lehtimäen entiselle kunnantalolle ja kuullaan henkilöstöä tästä vaihtoehdosta.

Lisäksi tulee selvittää Lehtimäen kunnantalon nykyiset käyttökulut. Asia tulee tuoda päätettäväksi syyskuussa. Joensuun esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät