15.4 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

RPEAT eSports kiinnittää uuden CSGO -joukkueen

Alajärveläinen, kilpapelaamiseen keskittyvä RPEAT eSports kiinnittää uuden joukkueen. Joukkue pelaa suosittua Counter-Strike: Global Offensive -verkkopeliä.

RPEATissa pelaavat Aleksanteri “axu” Mustajärvi, Joakim “kimse” Haga, Juho “Äqqi” Saukko, Mikko “MikLU” Viitasaari ja Arttu “Fixer” Heikkilä.

Joukkueen varapelaajana toimii Jouni ”iddqd” Mäkelä. Joukkue on harjoitellut yhdessä neljä kuukautta ja harjoittelee intensiivisesti syykuussa alkavaa sarjakautta varten.

MAINOS
Aleksanteri “axu” Mustajärvi.

Aleksanteri ”axu” Mustajärvi on 22-vuotias tietotekniikan opiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Aleksanteri toimii joukkueen kapteenina. Kotoisin Allu on Lapualta mutta asuu nykyisin Seinäjoella.

Aleksanteri on aloittanut pelaamisen vuonna 2008. Aleksanterin aikaisempia tiimejä ovat Syyskuun Satelliitit sekä Rippijuhlat. Sijoituksia turnauksissa on mm. Pixelity 2015 – 1. sija, OUTLOAD16 – 2. sija ja OUTLOAD17 – 3-4. sija.

Joakim ”kimse” Haga, eli Kimi on 26-vuotias tietotekniikan opiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Kimi toimii joukkueen pelinsisäisenä johtajana eli In-Game-Leaderina.

Kimi on kotoisin Pietarsaaresta ja asuu Seinäjoella. Kimillä on erittäin pitkä kokemus pelaamisesta, Kimi on pelannut vuodesta 2000. Kimi on pelannut useassa tunnetussa suomalaisessa joukkueessa kuten Logitech.fi:ssä.

Joakim “kimse” Haga.

Sijoituksia turnauksissa: on mm. Optimalan 2005, 2006, 2008 – 1. sija, Urbanlan 2009 – 1. sija, Urbanlan 2010 – 2. sija ja OUTLOAD17 – 3-4. sija.

Mikko ”miklu” Viitasaari on 16-vuotias liiketalouden opiskelija Järviseudun ammatti-instituutissa Alajärvellä.

Mikko on yksi joukkueen juniorilupauksista. Mikko asuu Alajärven Koskenvarrella. Mikko on aloittanut pelaamisen vuonna 2013. RPEAT on Mikon ensimmäinen tunnettu joukkue.

Sijoituksia turnauksissa on mm. Vinttilan 2016 – 1. sija sekä Japolan 2016 – 3. sija.

Juho ”äqqi” Saukko on 17-vuotias lukiolainen Alajärven lukiossa. Juho on yksi joukkueen juniorilupauksista.

Mikko asuu Alajärvellä Saukonkylässä. Juho on aloittanut pelaamisen vuonna 2008. Juho on aikaisemmin pelannut mm alajärveläisessä Murheen Kryyni -nimisessä joukkueessa.

Mikko “MikLU” Viitasaari.

Sijoituksia turnauksissa on mm. Vinttilan 2016 – 1. sija, OUTLOAD16 – 3. sija ja OUTLOAD17 – 3-4. sija.
Arttu ”fixeri” Heikkilä on 17-vuotias talonrakentajaopiskelija Sedussa Lapualla. Arttu on yksi joukkueen juniorilupauksista.

Arttu asuu Lapualla mutta on kotoisin Alajärveltä. Arttu on aloittanut pelaamisen vuonna 2007. Artulla ei ole aikaisempaa joukkue tai turnauskokemusta.

Yhdistys taustalle

RPEAT eSports järjesti heinäkuussa uudelle CSGO -joukkueelle harjoitusleirin eli bootcampin OmaSP Gaming Housessa Seinäjoella, yhteistyössä OmaSP:n kanssa.

OmaSP Gaming House on täyden varustelun pelitila Seinäjoella. Pelitalon varusteluun sisältyy 6kpl pelikoneita ja tarvittavat oheislaitteet, peli-, rentoutumis-, nukkuma-, keittiö- ja WC-tilat.

Bootcampin tarkoituksena on tutustua toisiin pelaajiin paremmin, ottaa osaa onlineturnauksiin, käydä pelin teoriaa läpi eri kartoissa, demojen läpikäyntiä, antaa eväitä ja työkaluja pelaajien itsenäiseen kehittymiseen sekä pelaajien psyykkeen harjoittelua pitkillä harjoitusjaksoilla.

Arttu “Fixer” Heikkilä.

Joukkueen taustalle on perustettu yhdistys Etelä-Pohjanmaan eSports ry, jonka kotipaikka on Alajärvi.

Yhdistyksen tehtävänä on edistää elektronista urheilua Etelä-Pohjanmaalla, ehkäistä nuorten syrjäytymistä, antaa pelaajille terve alusta kehittyä e-urheilijana, tarjota tietoa vastuullisesta pelaamisesta, antaa nuorille mielekästä tekemistä sekä tarjota nuorille yhteistä toimintaa.

Yhdistyksessä toimii tällä hetkellä Mikko Kalijärvi (puheenjohtaja), Tommi Hallila (varapuheenjohtaja) sekä Mika Siirilä (sihteeri).

Pääyhteistyösopimuksen Japon kanssa

Tulevaisuuden joukkuetta ja seuraa rakennetaan Järviseudulla yhdessä paikallisten yritysten kanssa. RPEAT eSports onkin solminut elokuussa 2017 pääyhteistyösopimuksen Japon kanssa.

Japo on alajärveläinen täyden palvelun sovellustalo, verkko-operaattori, kodinkone- ja tietotekniikkatalo. Japolta löytää laitteet myös kilpapelaamiseen. Joukkue etsii lisää yhteistyökumppaneita.

Tämän lisäksi joukkueella on käynnissä yhteistyöneuvottelut useamman alueen yrityksen kanssa.
Elokuun lopussa alkaa Suomen toiseksi korkein sarjataso, kansallisen FELin (Finnish Esports League) CS-haastajaliiga III. RPEAT eSports on mukana haastajaliigassa.

Juho “Äqqi” Saukko.

Haastajaliiga alkaa viikolla 35. Haastajaliiga jakaantuu neljään lohkoon (A, B, C, ja D) jossa kussakin on 13 joukkuetta. RPEAT pelaa lohkossa A. Haastajaliiga on yksinkertainen sarja, jossa pelataan noin 12 runkosarjaottelua, eli kerran jokaista lohkossa olevaa joukkuetta vastaan.

Ottelut pelataan seuraavan seitsemän viikon aikana. Runkosarjan päätteeksi pelataan nousukarsinnat FELin pääsarjaan, CS-liigaan. Haastajaliigassa pelataan kaksi karttaa, oma ja vihollisen kartta. Voitosta saa kolme pistettä, tasapelistä yhden pisteen.

RPEAT on myös mukana Etelä-Pohjanmaan suurimmassa kilpapeliturnauksessa, syyskuun lopussa järjestettävässä Connection Lan -tapahtumassa. RPEAT osallistuu tapahtuman BYOC -turnaukseen.

Connection Lanien lisäksi joukkue pyrkii osallistumaan lokakuussa Kajaanissa järjestettävään GetOneline 2017 -tapahtumaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät