14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopistossa starttaa syksyllä yli 200 kurssia

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopistossa tänä syksynä alkavia kursseja on yli 200 Alajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä. Opetus alkaa Kuvataidekoulu Eeron osalta jo tällä viikolla ja muiden viikolla 37.

Tarjolla on monenlaisia perinteisiä kursseja, mutta aina mukaan on satau myös uutta. Nyt tulossa on muun muassa musiikin puolella pelimannikursseja, harmonikan soiton opetusta ja ukulelepiiri.

MAINOS

Kädentaidoista tulossa on muun muassa keramiikan alkeita, nukkekotikurssi, taontakurssi naisille ja kiinalaista kalligrafiaa.

Luvassa on myös miesten lukupiiri, sotahistorian harrastajaryhmä ja erikoisuutena tai-chi-kung, Kiinalainen terveysliikunta! Luvassa on myös suunnistuksen alkeiskurssi, varttuneemmalle väelle jumppaa ja tanssia ja luonnollisesti ohjelmassa on myös Lavista!

Kielten opinnoista kiinnostuneille tarjolla on englanti, venäjä, espanja ja mandariinikiina.
Kuvataidekoulu Eerossa joillain kursseilla on vielä tilaa, joten kiinnostuneiden kannnattaa kysellä paikkoja hetimmiten.

Ilmoittautuminen muihin opintoihin on parhaillaan auki musiikin, kuvataidekoulun ja tiettyjen liikuntaryhmien osalta. Muut ilmoittautumiset alkavat 30.8. joko kello 7.30 tai 12.30. Oikea aika ilmenee joko netissä olevasta opinto-oppaasta tai postissa jaettavasta oppaasta.

Opiston opetusohjelmaan kannattaa tutustua huolella opinto-ohjelmasta ja olla ajoissa ilmoittautumassa haluamalleen kurssille!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät