0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Ruukin Suomi100 -kohteet ovat Dixi ja Risteyspaikka

Ruukki, Tibnor ja SSAB osallistuvat Suomi100 vuotta -juhlavuoteen lahjoittamalla toimipaikkakunnillaan yhteensä 25000 euroa lasten ja nuorten hyväksi tehtävälle työlle. Yhtiön henkilöstö on valinnut tuen saajat.

Jokainen Suomen henkilöstöön kuuluva sai alkukesällä ehdottaa mielestään sopivia kohteita lasten ja nuorten hyväksi tehtävälle työlle. Ehdotuksia tuli yhteensä 65 kappaletta. Lopullisen valinnan tuen saajista teki henkilöstö äänestämällä paikkakunnittain niitä kohteita, joille haluavat ohjata yhtiön tukea.

MAINOS

Ruukki tukee kahta eniten äänestyksessä ääniä saanutta hyväntekeväisyyskohdetta. Eniten ääniä saivat Dixi Peräseinäjoen nuorisotila ja Risteyspaikka Alajärvi. Dixi sai 44 prosenttia äänistä ja Risteyspaikka 37. Ääniä annettiin 92. Ruukin lahjoittama summa on 3000 euroa, josta voittaja Dixi saa 2000 ja Risteyspaikka 1000 euroa.

Lahjoitettavien summien lisäksi ruukkilaiset voivat tukea järjestöjä vapaaehtoistyöllä.

– SSAB on perinteisesti tukenut ja tukee monia urheiluseuroja ja urheiluun liittyviä kohteita. Siksi tällä kertaa painotettiin ehdotuksia, jotka antavat iloa, tukea ja hyvinvointia muilla elämänalueilla ja niille, jotka sitä erityisesti tarvitsevat, sanoo SSAB-konsernin viestintäjohtaja Taina Kyllönen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät