13.1 C
Alajärvi
lauantai 10.6.2023
spot_img
MAINOS

Lähde etsinnän peruskurssille!

Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella tulee päivittäin ilmoituksia kadonneista henkilöistä. Toistaiseksi viranomainen on pärjännyt etsinnöissä omin avuin, mutta nyt pyydetään avuksi myös vapaaehtoisvoimia eli yhdistyksiä ja niissä toimivia henkilöitä.

Poliisin pyytämänä Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu (Vapepa) onkin nyt kouluttamassa lisää etsijöitä. Kauhavalla kouluttauduttiin ILMI-harjoituksen puitteissa elokuun lopussa ja Lehtimäellä pidetään etsinnän peruskurssi lauantaina 30.9.

Kurssille voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen, perusterve kansalainen, joka haluaa antaa aikaansa ja apuansa viranomaista tukevaan toimintaan.

MAINOS

Tehtävään osallistuminen vapaaehtoista

Etsinnän peruskurssin käytyäsi voit ilmoittautua mukaan hälytysryhmään ja hälytykset etsintätehtäville tulee tekstiviestillä ryhmäläisen matkapuhelimeen. Jokainen viestin saanut voi oman tilanteensa mukaan vastata testiviestiin, ottaako tehtävän vastaan vai jääkö tällä kertaa pois.

Tehtäviin kannattaa kumminkin varautua ennalta ja kursseilla kerrotaankin, mitä etsintäreppuun kannattaa pakata auttamishalun ja reippaan asenteen lisäksi.

Etsinnän peruskurssi järjestetään lauantaina 30.9. kello 8.30-17 Lehtimäen entisellä kunnantalolla.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jarmo Ojajärvelle, p. 040 011 2400 tai jarmo.ojajarvi@pohjanmaanvapepa.fi.

Hinta on 20 euroa, joka sisältää opintomateriaali, Vapepa-liivin sekä tulo- ja iltapväkahvit. Ruokailu on omakustanteinen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät