7.5 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

CLT-massiivipuulle ja #kimppakämpälle huomiota Habitaressa

Sisustustoimittajat ry valitsee vuosittain Habitare-messuilta parhaat messuosastot. Yhdistyksen jäsenistä koostunut palkintoraati on perinteisesti valinnut osastot Habitaren ensimmäisenä aukiolopäivänä.

Tänä vuonna sisustustoimittajat valitsivat neljä parasta messuosastoa ja antoivat yhden kunniamaininnan.
Palkintoraadin työ oli tänä vuonna vaikeaa, sillä ilahduttavan moni näytteilleasettaja oli todella panostanut esillepanoon ja upeita osastoja oli paljon.

Yksi palkituista oli #kimppakämppä, joka on kolmen yrityksen yhteisponnistus. Yksi näistä yrityksistä on alajärveläinen HOISKO, jonka CLT-massiivipuu on kohteen materiaalina.

MAINOS

CLT:ssä yhdistyy aito luonnonmateriaali sekä moderni teknologia. CLT on tulevaisuuden rakennusmateriaali, joka avaa pientalorakentamiseen uudenlaisia arkkitehtonisia mahdollisuuksia ja on samalla ekologinen, hengittävä ja visuaalisesti kiinnostava materiaali.

Sisustustoimittajat ry:n palkintoraadin mukaan kimppakämppä on harmoninen, kodinomainen messuosasto, joka on sisustettu luonnonmateriaalein ja johon tekee mieli jäädä asumaan.

”Kämpän” massiivipuinen rakenne hurmasi raadin, samoin se, että kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät