CLT-massiivipuulle ja #kimppakämpälle huomiota Habitaressa

Mainos[adrotate banner="3"]

Sisustustoimittajat ry valitsee vuosittain Habitare-messuilta parhaat messuosastot. Yhdistyksen jäsenistä koostunut palkintoraati on perinteisesti valinnut osastot Habitaren ensimmäisenä aukiolopäivänä.

Tänä vuonna sisustustoimittajat valitsivat neljä parasta messuosastoa ja antoivat yhden kunniamaininnan.
Palkintoraadin työ oli tänä vuonna vaikeaa, sillä ilahduttavan moni näytteilleasettaja oli todella panostanut esillepanoon ja upeita osastoja oli paljon.

MAINOS

Yksi palkituista oli #kimppakämppä, joka on kolmen yrityksen yhteisponnistus. Yksi näistä yrityksistä on alajärveläinen HOISKO, jonka CLT-massiivipuu on kohteen materiaalina.

CLT:ssä yhdistyy aito luonnonmateriaali sekä moderni teknologia. CLT on tulevaisuuden rakennusmateriaali, joka avaa pientalorakentamiseen uudenlaisia arkkitehtonisia mahdollisuuksia ja on samalla ekologinen, hengittävä ja visuaalisesti kiinnostava materiaali.

Sisustustoimittajat ry:n palkintoraadin mukaan kimppakämppä on harmoninen, kodinomainen messuosasto, joka on sisustettu luonnonmateriaalein ja johon tekee mieli jäädä asumaan.

”Kämpän” massiivipuinen rakenne hurmasi raadin, samoin se, että kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on.

MAINOS
Edellinen artikkeliYstävyyden kasvimaan sato korjattiin, mutta Luoma-aholla toiminta jatkuu
Seuraava artikkeliKimallepörrön taikaa Lappajärven Värjäämöstä