Jättipottia jahdataan jälleen Alajärvellä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kaupan Kehittämisryhmä Alajärvellä laittaa taas käyntiin melkoisen jättipottijahdin, sillä tarjolla on sadalle onnekkaalle mahdollisuus olla mukana ihan huikean lottopotin jakajana!

Jättipottijahti järjestettiin ensimmäisen kerran viime syksynä ja se sai hurjan suosion. – Jättipottijahdin idea on se, että kaikki yli 18 -vuotiaat asiakkaat voivat täyttää Kaupan Kehittämisryhmän liki 40 jäsenliikkeessä virallisen arpalipukkeen, kertoo kehittämisryhmän Ari Ahvenlampi.

MAINOS

– Kupongin voi käydä täyttämässä 28.-30.9. välisenä aikana vaikka jokaisessa osallistuvassa liikkeessä. 18 vuoden ikäraja on ihan siksi, että alaikäiset eivät lain mukaan saa pelata rahapelejä.

– Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavalla viikolla sata kappaletta osuuksia lottokuponkiin. Tuossa kupongissa on 18 ristin harava, eli se vastaa peräti 600 kappaletta tavallisia lottorivejä!

– Jos kuponkiin osuu jättipotti, se jaetaan sataan osaan. Näin ollen esimerkiksi viiden miljoonan potti toisi jokaiselle osakkaalle 50000 euroa!

Ahvenlampi kertoo, että viime vuonna kuponkiin ei osunut täysosumaa, mutta pienempiä voittoja kylläkin. Tuolloin oli Lotossa arvottu juuri edellisellä kierroksella täysosuma, mistä syystä voitot eivät olleet niin suuria kuin joillakin kierroksilla.

– Tästä viisastuneena emme tänä vuonna osta kuponkia välttämättä heti arvonnan jälkeiselle kierrokselle, jos potti on silloin kovin pieni, Ahvenlampi lupaa. Joka tapauksessa lottorivi laitetaan vetämään lokakuun aikana.

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi lottoriviin ostetaan tällä kertaa myös tuplaus, mikä nostaa voitettujen palkintojen määrää merkittävästi!

Jättipotteja joka liikkeessä

Jättipottijahdin aikana Kaupan Kehittämisryhmässä mukana olevat liikkeet haluavat tarjota jokaiselle asiakkaalle paitsi mahdollisuuden rikastua, myös mahdollisuuden hankkia jättipotteja tarttumalla hyviin tarjouksiin!

Hyvistä tarjouksista jokainen voikin kerätä itselleen mieleisensä jättipotin!

Kauppias Heidi Keijonen Muodin Top-Pisteestä lupaa laittaa jättipottijahdin päiviksi täsmätarjouksia farkuista sekä muita ajankohtaan sopivia huipputarjouksia!

Annabellassa taas kauppias Tytti Hannulabacka laittaa kaikki laukut hurjaan 50 prosentin alennukseen! Luvassa on toki muitakin yllätystarjouksia.

R-kioskilla jättipottijahdin vetonaulana on kauppias Heli Honkaniemen mukaan tuore pullatarjous, sillä Ärrältä saa nyt tilattua valmiiksi pullat, puustit, croissantit ja vadelmamunkit euron kappale, tai munkit 20 kappaleen laatikossa kympillä! Ennakkoon tilatut tuotteet paistetaan Ärrällä valmiiksi. Tuotteita myydään myös pakasteina.

Monenlaista kivaa, hyvää ja tarpeellista onkin tulossa tarjolle alajärveläisiin liikkeisiin. Kaupan Kehittämisryhmän kauppiaat ovat laajalla rintamalla mukana jättipottijahdin toteuttamisessa viimevuotisten hyvien kokemusten innoittamina.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKarhu kaatui Ypyrissä
Seuraava artikkeliVimpelin Veto juhlii Suomen mestaruutta!