-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Vedon korisliiganaiset avasivat kautensa voitolla

Naisten korisliiga: Kouvottaret-Vimpelin Veto 76-84 (33-36)

Vimpelin Vedon ja Kouvottarien lauantainen korisliiga-avaus Kouvolan Mansikka-aholla kulki tasaisissa merkeissä neljännen jakson loppuminuuteille asti.

MAINOS

Vielä reilut kaksi minuuttia ennen ottelun loppua korilukemat olivat tasan 73-73. Vedon puolustuspeli toimi kuitenkin ottelun loppuhetkillä Kouvottaria paremmin siivittäen vieraat lopulta kahdeksan pisteen voittoon.

– Heittopelimme parani selvästi ottelun toisella jaksolla Luotimme siihen, että kun hyökkäyspäässä liike jatkuu niin siitä seuraa positiivisia asioita. Saimme ottelun ratkaisuhetkillä tärkeitä puolustuspään levypalloja ja riistoja , joista onnistuimme tekemään voittoon tarvittavat korit, kiteytti Vedon vastuuvalmentaja Jarkko Havu omiensa esityksen.

Vedon tehokkaimmiksi pelaajiksi nousivat tupla-tuplan ( 23 pistettä/12 levypalloa) viimeistellyt Awyanna Young sekä 25 pistettä heittänyt Pachiyaanna Roberts. Heidän ohellaan Vedosta kunnostautuivat 15 pistettä pussittanut Sydney Coffey sekä kahdeksan pistettä heittänyt ja yhdeksän levypalloa napannut Noora Järvikangas.

Vedon kohtaa kotiavauksessaan Vimpelin liikuntahallilla ensi lauantaina 7.10 helsinkiläisen Helmi Basketin. Ottelu alkaa kello 15.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät