1.1 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Kyky-Betset voittoon kotiavauksessaan

Miesten lentopallon ykkössarja: Kyky-Betset-Liikunnan Riemu 3-0 (25-18,25-14,25-19)

Kauden avausottelunsa joensuulaista Hurmosta vastaan suoraan 3-0 hävinnyt Kyyjärven Kyky-Betset oli ottanut tekemistään virheistä opikseen ja nappasi täydet kolme pistettä Kyyjärven liikuntahallilla vierailleelta jyväskyläläiseltä Liikunnan Riemulta tasapainoisen peliesityksen päätteeksi.

MAINOS

Kyky-Betset pelasi suurimman osan ottelusta kuusikolla Mika Väliaho, Ilja Lunenko, Martin Lukka, Harlads Regza, Tuomas Sillanpää, Jussi Mäkinen.

Liberon paikalla pelasi läpi ottelun Patrik Heinänen. Ottelun aikana myös kaikki vaihtopenkillä aloittaneet pääsivät käymään kentällä.

Hyvin otteluun latautuneet betonimiehet ottivat ottelussa komennon heti ensimmäisen erän alusta lähtien Riemun sortuessa useisiin suoriin virheisiin.

Riemun valmennus yritti saada joukkueen peliin ryhtiä pelaajavaihdoin, mutta Kykyn tiivis puolustus ja monipuolinen hyökkäyspeli ottelun parhaana pelaajana palkitun Haralds Regzan ja juonikkaasti passeja nostelleen Jussi Mäkisen johdolla jättivät vieraat vaille mahdollisuuksia.

Kyky-Betsetin valmentaja Hannu Kalliojärvi oli tyytyväinen kauden avausvoittoon.

– Voittomme avaimena oli tasainen peliesitys. Riemu jäi meistä jälkeen pelin jokaisella osa-alueella. Lähdimme otteluun pienten paineiden saattelemana, sillä suurin osa joukkueesta esiintyi ensimmäistä kertaa kotiyleisölle Kyky-Betsetin paidassa. Kestimme paineet kuitenkin hyvin ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia otteluita, myhäili Kalliojärvi.

Seuraavassa ottelussaan Kyky-Betset kohtaa ensi lauantaina vieraissa Vilppulan Tähden. Ottelu alkaa kello 16.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät