Ankkureiden superpesismiehistö aloitti valmistautumisen tulevaan kauteen

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkureiden superpesismiehistö kokoontui viikonloppuna uuden pelinjohtajansa Ismo Ankkurin johdolla ensimmäiseen leiriviikonloppuunsa.

Samalla toivotettiin tervetulleeksi joukkueen uudet vahvistukset Valtteri Kleemola, Antti Pukkinen ja Joonas Riihimäki. Ensimmäinen leiriviikonloppu piti sisällään mm lihaskuntotestejä, sählyn peluuta, yhteispalavereita ja kiipeilyä Vimpelin Lakeaharjun jyrkillä rinteillä.

MAINOS

– Harjoituskausi päätettiin aloittaa jo syyskuun puolella, koska joukkueessa on useita uusia pelaajia ja viimeisestä sarjapelistä on ehtinyt jo vierähtää pitkä tovi, perustelee Ismo Ankkuri.

Pelinjohdon ohella myös Ankkureiden laji-ja fysiikkavalmennuksesta vastaava Ankkuri uskoo joukkueensa menestysmahdollisuuksiin sekä halli-että ulkokaudella.

– Sarjapaikan varmistaminen ilman karsintoja putoamisen partaalta kasvatti joukkuetta henkisesti ja uudet pelaajat tuovat merkittävää vahvistusta sekä sisä-että ulkopeliimme.

– Pomppulyönnin hallitseva Antti Pukkinen tuo monipuolisuutta vaihtolyöntipeliimme ja maan parhaisiin linjapelaajiin kuuluva Valtteri Kleemola vahvistaa polttolinjaamme ja on tuo sisäpeliimme etenemisvoimaa. Lisäksi lyöjäjokeriksi hankittu Joonas Riihimäki täydentää hyvin kotiutusosastoa, kiteyttää Ankkuri.

– Koska peruskuntokausi alkaa jo näin aikaisessa vaiheessa, meillä on viime kauteen verrattuna enemmän aikaa luoda riittävä fyysinen pohjakunto tulevan kauden koitoksia varten. Aivan viime kauden kaavalla ei voimaa hankita, vaan fysiikkavalmennukseen on tulossa uusia elementtejä, jatkaa Ankkuri.

Alajärvelle loppuvuodesta valmistuva täyden hiekkatekonurmipintaisen pesäpallokentän sisällään pitävä kuplahalli parantaa Ankkurin mukaan harjoitusolosuhteita merkittävästi.

– Oma kuplahalli antaa meille kilpailuetua, varsinkin jos sen tuomia mahdollisuuksia osataan hyödyntää optimaalisesti, tähdentää Ankkuri.

Tulevan kauden pelitaktiikasta Ankkurilla on jo tässä vaiheessa selvä näkemys.

– Löysimme syksyn viimeisissä peleissämme pelisysteemin, jonka ansiosta säilyimme sarjassa. Samalla systeemillä on tarkoitus jatkaa myös tulevalla kaudella niin hallissa kuin ulkonakin, päättää Ankkuri.

MAINOS
Edellinen artikkeliHautamäelle Rallin SM-hopeaa
Seuraava artikkeliB-tytöt aloittivat kautensa