2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Hautamäelle Rallin SM-hopeaa

– On pikkuisen hyvä fiilis, tunnelmoi Ville Hautamäki varmistettuaan Rallin SM2-luokan hopeaa kauden viimeisessä osakilpailussa Lempäälässä. Kaksipäiväinen Lake City Rally starttasi pitkän nuotituspäivän jälkeen Perjantai-iltana, jolloin ajettiin kolme erikoiskoetta pimeällä. Olosuhteet olivat todella haastavat.

– Niin sanottu hernerokkasumu erikoiskokeilla teki ajamisesta paikoitellen lähes mahdotonta, mutta onnistuimme kuitenkin selvittämään ne ilman virheitä, kommentoi Ville.

MAINOS

Lauantaina kilpailu jatkui seitsemällä haastavalla erikoiskokeella. Yleensä tälläisissä kilpailuissa meinaa sattua ja tapahtua kaikenlaista, mutta tällä kertaa ei isompia murheita ollut. Kilpailussa ajettiin yli 120 ek-kilometriä.

Hautamäki ja kartanlukija Ari-Pekka Hautanen ajoivat luokkansa toiseksi minuutin ja 13,8 sekuntia voittaneelle Olli Lahdelle jääneenä. Kolmanneksi ajanut Juha Koljonen jäi Hautamäelle 13,4 sekuntia.

Hautamäki kuittasi kuitenkin korkeimmat SM-pisteet, sillä Lahti ei ollut oikeutettu pisteisiin. Tämä suoritus riitti nostamaan Hautamäen SM-Hopealle. Mestaruuden SM2 luokassa varmisti jo aikaisemmin Eerik Pietarinen. Pronssi mitalin kuittasi Janne Eronen. SM-mitali on 11. Järviseudun Urheiluautoilijoita edustavalle Hautamäelle.

– Meitä on monta ihmistä ja yhteistyökumppania, jotka mahdollistavat nämä hienot hetket. Erittäin suuri kiitos kaikille, kiitteli Ville.

– Kaikkiaan loistava kauden päätös, Hautamäki ynnäsi.

Vesa Rauhala

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät