-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

TerapiaMessi on tullut taaperoikään

Olipa kerran kaksi nuorta toimintaterapeuttia, joilla oli unelma. He haaveilivat omasta yrityksestä, josta he saisivat kasvattaa ihan oman näköisensä.

Kaksi vuotta sitten he keräsivät rohkeutensa, ja hyppäsivät tuntemattomaan. Lokakuussa 2015 syntyi Alajärvelle TerapiaMessi Oy.

MAINOS

Yrityksen taustalta löytyivät Maiju Korkea-aho ja Essi Kivikangas.

– Kuluneen kahden vuoden aikana on tapahtunut paljon. Olemme löytäneet hienoja yhteistyötahoja ja sopimuskumppaneita, jotka ovat mahdollistaneet työskentelymme.

– Asiakaskuntamme on kasvanut tasaisesti, olemme työllistyneet molemmat ja saaneet toimeentulon omasta yrityksestämme. Viime talvena meistä tuli yrittäjiä myös paperilla, kun saimme valmiiksi yrittäjän ammattitutkinnot, Maiju ja Essi kertovat.

Vaikka moni asia on muuttunut, niin yrittäjät kertovat että suurin muutos tänä aikana on kuitenkin tapahtunut korvien välissä. – Yrittäjyys on antanut paljon, mutta myös yllättänyt. Yrittäjänä työskennellessä innostus ja työn imu ovat olleet voimakkaita.

– Ajatukset eivät ole koskaan pois päältä, ja itseään on täytynyt opetella johtamaan aivan uudella tavalla. Omia tunteitaan ja rajojaan on tullut tutkittua uusista näkökulmista ja itsetuntemus onkin kehittynyt paljon matkan varrella.

– Samalla, kun yhteinen lapsemme, TerapiaMessi on kasvanut taaperoikään, on Maijun Rasmus-pojasta tullut jo ”iso” kolme-vuotias, joka pyytää aina välillä, että mennään äitin työpaikalle leikkimään.

– Essinkin perhe on kasvanut Veikolla, joka on nyt jo yhden vuoden ikäinen ja aloittanut päiväkotiuransa. Nämä ihanat lapset huolehtivat taitavasti siitä, että saavat oman osansa äitien huomiosta.

Lapset ovatkin päässeet osaksi äitien yrittäjyyttä olemalla mukana työpaikan palavereissa ja siivoustalkoissa. 1- ja 3- vuotiaat huolehtivat mainiosti terapiavälineiden inventoimisesta paikalla ollessaan.

2-vuotiasta TerapiaMessiä juhlitaan avoimilla ovilla keskiviikkona 11.10. kello 14-18.

Luvassa on kunnon taaperosynttärit munkkikahvien ja -mehujen merkeissä! Paikalla on Leikkien-lelujen esittelijä Elina Matila. Ohjelmasta vastaa taikuri Markku Anttila, joka esiintyy kello 15 ja 17. Esitysten välillä Markku tekee myös ilmapallohahmoja lapsille.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät