0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Elämänturvaajat LähiTapiolasta lahjoittivat heijastinliivejä Alajärven päiväkoteihin

Alajärven päiväkotien lapset Myllyvainiolla, Tuutikissa ja Mäntymäessä saivat lahjoituksena LähiTapiolta noin 70 lasten koolla olevaa heijastinliiviä. Ohjaajille lahjoitettiin myös omat liivit.

LähiTapiolan Alajärven toimistolla oli pienellä koolla olevia liivejä varastossa ja parin puhelinsoiton jälkeen löytyi liiveille lahjoituspaikka. Päiväkodissa liivit tulevat varmasti hyvään käyttöön ja näin pienet kulkijat saadaan turvattua pihalla ja tiellä.

MAINOS

– LähiTapiolan viestinä on turvata asiakkaiden elämää ja ennaltaehkäistä vahinkoja. Se on myös syy, miksi me olemme nyt täällä. Me LähiTapiolasta halusimme lahjoittaa Alajärven päiväkotien lapsille heijastinliivit. Meillä aikuisilla on vastuu lapsista ja tämä on yksi tapa turvata lapset pihassa ja tiellä, kertoo Jarmo Ojajärvi.

Lahjoitus otettiin Myllymäen päiväkodilla ilolla vastaan. Erityisen mieluisia olivat pienten lasten koolla olevat liivit. Niiden kanssa on mukavampaa touhuilla pihaleikeissäkin. Päiväkodin johtaja Päivi Hautakangas lupaisi jakaa liivejä kaikkiin Alajärven päiväkoteihin lasten käyttöön.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät