1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Naisten lentopallon 2 -sarja käynnistyy

Alajärven Ankkureiden 2 -sarjan naiset pistävä kautensa käyntiin kahden pelin voimin tällä viikolla.

Kauden avaus pelattiin Nurmossa keskiviikkona ja sunnuntaina joukkue pelaa ensimmäisen kotipelinsä. Ankkureiden nuori joukkue lähtee innolla kohti uutta kautta, sillä kesä ja syksy on harjoiteltu tehokkaasti.

MAINOS

Joukkue koostuu muutamasta vanhemmasta pelaajasta, mutta suurin osa pelaajista on B-ja A-nuorten ikäisiä. Joukkuetta valmentavat Maiju Hänninen ja Markku Tyynismaa.

Valmentamisen lisäksi Maiju myös pelaa joukkueessa ja kommentoi tulevaa kautta näin. – On ilo palata pitkästä aikaa pelaamaan Alajärvelle ja odotan kovasti tulevaa kautta, sillä meillä on paljon potentiaalia johtuen nuoresta iästämme. Yritämme pelata ehjän ja tasaisen kauden, mutta sen suurempia tavoitteita emme ole asettaneet.

Naisia ja B-tyttöjä kaudella 2017-18 sponsoroivat Rannankylän Kyläyhdistys, Ramirent, Wanhajaara, Järvipohjanmaan Terapiapolku, JP-News, Info, Lehtimäen Sähkö, Ripe Trans Ky, MOS-Kiito Oy, Sähköasennus Tapio Mustajärvi, Japo, Makropa Ky, Trove, Alajärven Lääkintävoimistelu, Mäkelän Alu, Osuuspankki ja Finnlamelli.

Kauden avausta pääset todistamaan Jamilla (Hoiskontie 25) Sunnuntaina 15.10. kello 16, kun vastaan asettuu Vaasan Kiisto 1!

Jos kuitenkin tänä sunnuntaina paikalle pääsy estyy, niin myös näinä päivinä pelataan lentopalloa Jamilla kello 16: 5.11. AA-Kauhavan Wisa, 19.11. AA-Vaasan Kiisto2, 3.12. AA-Alahärmän Kisa, 10.12. AA-Nurmon Jymy1, 7.1. AA-Nurmon Jymy3, 28.1. AA-Laihian Luja, 11.2. AA-Kokkolan Tiikerit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät