1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Vielä ehtii luistelu- ja kiekkokouluun!

JPK:n kiekkokoulu on pyörähtänyt jo käyntiin, mutta mukaan ehtii vielä hyvin. Luistelu- ja kiekkokoulu on suunnattu 3-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lapset jaetaan paikan päällä ryhmiin, joten osa saa rauhassa keskittyä luistelun perusteisiin, kun toiset voivat ottaa jo kiekkoilua mukaan treeneihin.

Harkkapäivät ovat tiistaisin kello 17-18 ja sunnuntaisin vaihtuvaan aikaan. Seuraava kokoontuminen on sunnuntaina 15.10. kello 10.30. Paikalle voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

MAINOS

Mukaan tarvitaan kypärä ja luistimet (lapsen mukana jäälle tuleva aikuinen tarvitsee samat varusteet). Kiekkokoulun puolelle suuntaavilla olisi hyvä olla mailan lisäksi muitakin varusteita turvallisuuden takia, mutta varusteita voi hankkia pikkuhiljaa.

Lisätietoja antaa kiekkokoulusta vastaava JPK:n juniorivalmennuspäällikkö Jussi Virtanen 050 357 9775.
Petri Koskenmäki ja Pasi Kari JPK:sta toivottavat uudet lapset ja aikuiset mukaan mukavaan seuratoimintaan ja uuden harrastuksen pariin.

– Vastoin yleisiä käsityksiä, luistelu- ja kiekkokoulu on edullinen harrastus. Syyskausi maksaa 25 euroa.

Miehet vinkkaavat käymään JPK:n kotisivuilla (www.jpk-ry.com), sillä siellä olevasta kalenterista näkee kaikki hallissa pelattavat ottelut, yleisövuorot ja Alajärven kaupungin tarjoamat ilmaiset perhevuorot.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät