perjantai 19.4.2024

Kyky-Betset voittoon

Hyvin nukutun yön jälkeen Kyky-Betset pääsi kotisaliin isännöimään Nurmon Jymyä. Lauantaista sisuuntuneena Kykyn betonimiehet halusivat kääntää taas kurssin voitokkaaksi.

Kyky starttasi samalla kuusikolla kuin lauantainakin, Lunenko, Lukka, Väliaho, Regza, Heinänen, Sillanpää sekä Mäkinen.

Heti 1.erästä lähtien Kyky lähti toteuttamaan suunniteltua taktiikkaa syötön osalta. Ensimmäisen erän aloitus oli hyvä, Jussi Mäkisen syöttövuorolla Kyky karkasi heti useamman pisteen johtoon tiiviin torjunnan ja hyvän jatkopallo hyökkäämisen ansiosta. Kyky oli kuskin paikalla koko erän ja vei sen näytöstyyliin pistein 25-17.

2. erään Nurmo sai rivejään kuntoon ja pysyi Kykyn mukana. Kykyn lukuisat syöttövirheet estivät pisteputkien synnyn, onneksi riittävä sideout pelaaminen turvasi Kykyn pelaamista.

2. erän näkyvimpiä pelaajia olivat keskellä tehokkaasti häärinyt Mika Väliaho sekä hakkuri Tuomas Sillanpää, joka päätti useita vaikeita hyökkäyspaikkoja voitokkaasti. Erä kirjattiin Kykylle 25-22.

Pitkän erätauon jälkeen alkoi 3.erä, jossa Kyky otti heti kuskin paikan. Turvallisessa johdossa 13-5 Kyky suoritti useita pelaajavaihtoja.

Kentälle astelivat joukkueen kapteeni passari Henrik Huumarkangas sekä hakkurin tontille Patrik Heinänen. Molemmat pelaajat toivat lisää energiaa kentälle. Erä päättyi Kykyn voittoon 25-18 ja näin ollen ottelu 3-0.

Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelua. – Täytyy olla tyytyväinen eilisen hankalan pelin jälkeen. Meidän peli ei ole vielä valmista. Hienoa että kaikki saivat vastuuta tänään, kaikkia tarvitaan kentällä. Tänään erityisesti parhaana palkittu Mika Vähiaho oli hyvä.