MAINOS

Lennun Tupa avasi ovensa Lehtimäellä

Lehtimäellä hörpittiin perjantaina urakalla avajaiskahveja, kun odotettu ja kaivattu palvelu keskelle kylää on jälleen saatu innokkaan uuden yrittäjän Leena Tynjälän toimesta.

Lennun Tuvan avajaisissa Lehtimäellä oli tunnelmaa, sillä väkeä riitti uutta yrittäjää onnittelemaan.

Asiakkaat ovat todella ottaneet palvelut avosylin vastaan, sillä Lennun Tuvan ovi on käynyt taajaan ja asiakkaita on riittänyt. Avajaisissa hetkittäin todelliseksi ruuhkaksi saakka.

MAINOS

Yrittäjä Leena Tynjälä on Lennun Tuvassa säilyttänyt sen oleellisemmin, eli joka päivä kello 11-20 listalta voi tilata toinen toistaan herkullisimpia, perinteisiä grilliruoka-annoksia.

Grillitoiminnan rinnalle Lennu on kuitenkin tuonut myös uutta: kahvilapalvelut tuoreinen kotona leivottuine leipomuksineen sekä 23.10. alkaen arkisin joka päivä kello 11-13 tarjolle tulee keitto- tai laatikkoruokalounas.

Lennu muistuttaa, että valikoimissa on runsaasti herkkuja myös gluteenittomina. Niitä löytyy niin kahvin kanssa herkutteluun vaihtuvin valikoimin, kuin grillituotteistakin. Grillissä kaikkea muuta kananugetteja lukuun ottamatta saa myös gluteenittomana.

Lennun Tuvasta löytyy myös Veikkaus -piste, jossa voi pelata kaikki pelit, paitsi ei Totoa. Ja onpa tuvan nurkassa ahkerassa käytössä myös rahapelikone Valtti.

Ennen avajaisia Lennun Tuvan rakennus kävi läpi remontin ja nyt tilat ovatkin raikkaat ja kuin paljon aiempaa suuremmat. Moni asiakas onkin kysellyt, onko rakennusta laajennettu jotenkin? Näin ei ole käynyt, vaan järkevällä kalustamisella ja sijoittelulla asiakaspaikkoja on nyt sisällä 14-16, eikä ole edes ahdasta.

Tuotteita myydään luonnollisesti myös mukaan, joten kaikki ruokailijat eivät suinkaan herkuttele paikan päällä.

Ainakin nyt alkuvaiheessa tupa on avoinna joka päivä kello 11-20 ja lähinnä sunnuntain aukioloaika hakee vielä raamiaan.


Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version