0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Veto jatkaa tappioitta

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkueen kausi jatkuu voittoputkessa.

Liikuntahallilla vieraillut Espoo Basket Team oli vireessä ottelun alkuhetkillä. Toisesta erästä lähtien Veto piti ottelun ohjia käsissään ja varsinkin päätöserä oli kotijoukkueen juhlaa.

MAINOS

Veto pystyi rikkomaan sadan pisteen rajapyykin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ottelu kirjattiin Vedolle lukemin 105–64 (26–24, 23–18, 24–13, 32–9).

Veto kohenteli asemiaan toisesta erästä lähtien. Hyökkäyksessä Veto-pelaajien jalka kulki ja puolustus toimi hyvin. Kotijoukkueen korilinko oli 21 pistettä nakuttanut ja joukkueensa parhaana palkittu Sydney Coffey.

Veto-luotsi Jarkko Havu marssitti kentälle myös 19-vuotiaat laiturit Roosa Haapalan ja Petra Prittisen. Prittiselle ottelu oli ensimmäinen naisten Korisliigassa.

Haapalan upottama kolmonen nostatti katsomossa päivän kovimman huutomyrskyn. Vedon parhaat korintekijät olivat Sydney Coffey 21, Avyanna Young 20 ja Pachis Roberts 18 pistettä.

Espoolaisleirin tunnelmia kuvaa hyvin se, että ainoaksi ilonaiheeksi tuntui nousevan joukkueensa parhaana palkitun Lotta Aaltosen 200. kolmen pisteen heitto Korisliigassa. Veto vei ottelun lisäksi levypallot 51–40.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät