0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kuvataiteen salat -taidetyöpaja Lappajärvellä

Kuvataiteen salat -taidetyöpaja kutsuu 8-15 -vuotiaat lapset ja nuoret Järviseudun alueelta tekemään taidetta Suomen 100 v. juhlavuoden hengessä.

Kuvataiteen salat – taidetyöpajassa työstetään ammattitaiteilijoiden Ritva Lindbergin ja Elina Förstin ohjaamina suurikokoinen teos akryyliväreillä oikealle maalauspohjalle. Työpajaan osallistuminen ei edellytä aikaisempaa taidetaustaa vaan iloista mieltä ja mielikuvitusta.

MAINOS

Työpaja pidetään lauantaina 18.11. kello 10-15.15 Lappajärven yhteiskoulun kuvataiteen luokassa ja työpaja on maksuton. Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen 3.11. mennessä: paivi.pippola@lappajarvi.fi tai p. 044 369 9663.

Hanke on saanut avustusta Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) Pohjanmaan aluetoimipisteeltä ja mukana yhteistyössä myös Lappajärven kunta ja Järvilakeuden kansalaisopisto. Kuvataiteen salat taidetyöpaja on osa Suomi 100 ohjelmaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät