Suosittu mörköilta saapuu jälleen. Pimeyden laskeuduttua kaupat muuntautuvat kammottaviksi kaupoiksi, joissa on pimeitä hintoja ja hyytäviä tarjouksia. Nyt kannattaa lähteä katsomaan, minkälaisia kummituksia on liikkeellä ja mitä kaikkea tapahtuu kun pimeys tulee.

Mörköilyä perjantaina

Alajärven yritysten suosittu mörköilta järjestetään tänä vuonna 13 kerran tulevana perjantaina 27.10.

Muutosta edellisiin mörköiltoihin tuo se, että tapahtuma pidetään perjantai-iltana. Mörköillan vaihtuminen keskiviikolta perjantaille on iso muutos, mutta sillä halutaan kokeilla saadaanko myös naapurikunnista asiakkaita.

Lisäksi lapsiperheiden on mukavampaa lähteä kaupoille, kun ei ole hoito- tai koulupäivä seuraavana aamuna.

Alajärven kaupat muuntautuvat tapahtumaillassa mörkö-teemaan samoin kauppiaat pukeutuvat mitä kummallisimpiin asuihin. Vinkkinä kerrottakoon, että myös asiakkaiden toivotaan pukeutuvan.

Liikkeet ovat avoinna mörköperjantaina kello 17-21. Jokaisessa liikkeessä on hyytäviä ja pimeitä tarjouksia.

Paavolantorilla on järjestetty lapsille mörköluola, jossa on paljon mukavaa tekemistä. Kuullaan kummitustarinoita kylmän nuotion äärellä ja nautitaan myrkkykeittoa. On tarjoilua, ongintaa, piirtämistä sekä paljon muuta mukavaa tekemistä.