-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

LC Alajärvi- Järviseudulta lahjoitus vanhusten palveluyksiköihin

Alajärven vanhusten palveluyksiköihin lahjoitettiin Lions Club Alajärvi-Järviseudun toimesta neljä pyörätuolia ja yksi potkukelkka. Näiden hankinnassa mukana ovat olleet myös Kesport Alajärvi sekä Merkkimainos.

Lions Club Alajärvi-Järviseudun leijonat Raimo Kröger ja Mauri Laakso olivat lahjoittamassa vanhusten palveluyksiköihin pyörätuoleja sekä potkukelkan. Kultakämmenen asukas Kyllikki Peltomäki pääsi koeistumaan uuden pyörätuolin.

LC Alajärvi-Järviseudun luovuttajina olivat Raimo Kröger sekä Mauno Laakso. Luovutustilaisuus, joka pidettiin Kultakämmenessä, olivat edustettuna myös Alajärven vanhusten palveluyksiköt; Hoivakoti Mäntytuuli, Helmin Kartano ja Villa Toukola.

MAINOS

Asialla oltiin jo keväällä, jolloin ensimmäinen yhteydenotto tehtiin klubin puolelta. Pyörätuolit sekä potkukelkka tulevat kovaan käyttöön kaikissa palveluyksiköissä.

Suomi 100 juhlavuoden sekä kansainvälisen Lions Club-järjestön 100 juhlavuden kunniaksi LC Alajärvi-Järviseutu halusi tällä lahjoituksella kantaa vastuuta vanhuksista. Lahjoitus on osana klubin juhlavuoden toimintaa.

LC Alajärvi-Järviseutu on osallistunut monella tapaa Suomi 100 – ohjelmaan. Punainen Sulka – kampanjan yhtenä teemana on ollut nuorten auttaminen. Klubi lahjoitti Alajärven terveyskeskukselle häkämittarit sekä tukee rahallisesti Alajärvellä tehtävää mielenterveystyötä.

Paikkakunnalla tuetaan nuorten toimintaa myös erilaisten liikuntajärjestöjen ja yhdistysten kautta kannustamalla stipendeillä parempiin saavutuksiin. Kuluvan toimintakauden aikana nuorisovaihtoon on tuettu kolme oppilasta sekä luokkaretkiä rahallisesti, jotka suuntautuvat ulkomaille.

Lions toiminnan yksi pääperiaatteista on ”Me palvelemme” toteutuu muun muassa sillä, että klubi toimii vainajien kantoapuna.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät