1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Ehdota kulttuuripalkinnon saajia Alajärvellä ja Vimpelissä!

Alajärven kaupunki ja Vimpelin kunta myöntävät kulttuuripalkinnon vuosittain yhdelle tai useammalle kyseisillä paikkakunnilla asuville tai niillä syntyneille henkilöille, työryhmille, yhdistyksille tai yhteisöille, tunnustuksena merkittäväksi katsottavasta kulttuuriteosta tai -työstä.

Ehdotukset ovat luonteeltaan neuvoa antavia, ja lopullisen päätöksen tekee Alajärven kaupungin sivistyslautakunta. Kulttuuritoimija ei voi esittää itseään palkinnon saajaksi. Ainoastaan nimellä ja yhteystiedoilla lähetetyt ehdotukset otetaan huomioon.

MAINOS

Kulttuuripalkinnot myönnetään perinteisesti itsenäisyyspäivän juhlien yhteydessä.

Ehdotukset, mielellään perusteluineen, pyydetään lähettämään sähköpostilla paivi.haapaniemi (at) alajarvi.fi, 7.11. mennessä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät