-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

New Yorkin Caruso-kilpailun voittajatenori ja urkurilegenda konsertoivat Alajärvellä

New Yorkissa Caruso -kilpailun voittanut sekä yleisön palkinnolla palkittu tenori Mika Nisula konsertoi Alajärven kirkossa yhdessä urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen kanssa näyttävällä ohjelmalla keskiviikkona 8.11.

Mika Nisulan tenori säteilee samaa suurta lämpöä kuin maagisen Pavarottin karismaattinen tenori aikoinaan. Kiviniemeä taas on luonnehdittu mm. urkujen Paganiniksi. Alajärven kirkossa on siis tarjolla harvinaista kansainvälisen tason loistokkuutta, alunperin pohjalaisten taiteilijoiden esittämänä.

MAINOS

Alajärven konsertissa kuullaan mm. Verdiä ja Wagneria, Pavarottin kautta tunnetuksi tulleita aarioita ja lauluja, kuten Nessun dorma ja O sole mio. Lisäksi Ave Marioita ja Kalevi Kiviniemen urkusooloja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät