Kuortaneen Lentopallo ja Perhon Kiri juniorit Valio Akatemia® stipendiaateiksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Valio Akatemia® jakaa 126000 euron arvosta stipendejä lapsille ja nuorille liikuntaharrastusten tukemiseksi. Jakelualueeltamme stipendit sai Kuortaneen Lentopallo ry sekä Perhon Kiri juniorit.

Valio Akatemia® ja sen kummit – Joel Pohjanpalo, Kerttu Niskanen, Topi Raitanen ja Roope Hintz – ovat valinneet yhteensä 300 raha-, ravitsemus- ja tuotestipendin saajaa vuodelle 2018.

MAINOS

Hakijoiden määrä kasvoi merkittävästi aiemmista vuosista. Tänä vuonna Valio Akatemia® sai yli 1400 hakemusta liikuntapolkunsa eri vaiheissa olevilta lapsilta, nuorilta ja ryhmiltä.

– Hakemukset olivat todella hyviä, niihin oli panostettu ja tuen tarpeet oli kerrottu selkeästi. On hienoa nähdä miten paljon eri lajeja Suomessa harrastetaan ja miten intohimoisesti liikuntaan suhtaudutaan.

– Hakemuksista välittyi liikunnan ilo, tekemisen meininki ja se, että perheet satsaavat paljon lasten ja nuorten harrastuksiin. Stipendien avulla voimme olla konkreettisesti mukana auttamassa lapsia ja nuoria kohti heidän unelmiaan, projektipäällikkö Nina Wahlström Valiolta sanoo.

Stipendiaattien joukko on monimuotoinen mitä tulee lajiin, ikään ja asuinpaikkaan. Mukana on niin yksilöurheilijoita, joukkueita kuin koululaisryhmiä ympäri Suomen.

Valio Akatemia® stipendit käytetään tavallisimmin varusteisiin, valmennukseen, harjoitusleireihin ja kilpailumatkoihin. Valio Akatemia® tarjoaa myös ravitsemusstipendejä välipala- ja kokkauskurssien sekä ravitsemusvalmennusten muodossa, jotka toteutetaan yhdessä Marttaliiton ja Urheiluravitsemuksen asiantuntijaverkoston kanssa.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKelirikkoa ja painorajoituksia odotettavissa sorateillä
Seuraava artikkeliLuontoliikkujan vapaus ja vastuut