0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

OP Liikkumisen latauspiste Alajärvelle

OP Liikkumisen latauspiste on valmistunut Osuuspankin Alajärven konttorin yhteyteen.

OP ja Fortum rakentavat yhdessä noin sata sähköautojen latauspistettä eri puolille Suomea noin kahdeksallekymmenelle eri paikkakunnalle, Alajärvi niistä yhtenä.

MAINOS

Käytännössä tämä tarkoittaa noin kolmanneksen lisäystä julkisten latauspisteiden määrään Suomessa. Yhteistyön tavoitteena onkin tarjota sähköauton latausmahdollisuus mahdollisimman monen osuuspankin toimipisteen yhteydessä.

– Sähköautoilun edistäminen latauspalveluita tarjoamalla on OP Ryhmälle erinomainen tapa toteuttaa yhteisöllistä rooliamme paikallisella tasolla. Haluamme edistää sähköautoilun kasvua Suomessa ja tehdä sähköautoilusta helppoa uusien palveluiden avulla, kertoo pankinjohtaja Markku Pelkonen Alajärven Osuuspankista ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi latauspisteen käyttäjiksi.

Tuula Jokiaho

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät