-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

SC Alajärvellä salibandyn junioriturnaus

Alajärven koulukeskuksen liikuntasalin täytti ilo ja riemunkiljahdukset, kun meneillään oli SC Alajärven järjestämä 08-09 syntyneiden salibandyn kotiturnaus.

Pelaajien innostus ja onnistumisen riemu oli aitoa vielä iltapäivälläkin, vaikka takana oli jo pitkä pelipäivä. Turnaukseen osallistui yhteensä kuusi joukkuetta Alajärveltä, Kuortaneelta, Nurmosta, Seinäjoelta ja Isostakyröstä.

MAINOS

SC Alajärven joukkueessa pelaa 18 poikaa Alajärveltä ja Vimpelistä. Joukkue perustettiin vuosi sitten joulun alla, ja kevään harjoittelun jälkeen se siirtyi nyt syksyllä pelaamaan Pohjanmaan aluesarjaan. Joukkuetta valmentavat Mika Valpas, Urmas Peräsalo, Jani Joensuu ja Tuomas Antila.

Joukkueesta kerrotaan, ettei salibandy ole harrastuksena kallis, mutta kahdet harjoitukset viikossa ja turnausmuodossa pelattava sarja vaatii sitoutumista. Ensimmäinen tämän syksyn turnaus pelattiin Kuortaneella. Ensi kuussa pelataan puolestaan Seinäjoella.

Joensuu kehuu poikien kehitystä. -Ekat harjoituspelit hävittiin reippaasti. Nyt kahdesta turnauksesta on saavutuksena kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi häviötä.

Joukkue toteaakin tästä turnauksesta, että se meni hyvin ja pelaaminen on hauskaa. Turnauksista ei pidetä sarjataulukkoa, mutta maalit ja pelien lopputulokset kirjataan ylös.

Joukkueen sponsoreita ovat Neste Alajärvi, Finnlamelli, Kesport Alajärvi, ME-Perustukset, Alasaundi, Mikava Sport, Hius- ja Kauneuskeskus Lumo, Halpa-Halli, Realstick, Alajärven Osuuspankki, Alajärven Sähkö, Pizzeria Albert ja S-Market Alajärvi.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät