Vuoden yrittäjäpalkinnon Kyyjärvellä sai Pop Pankki Kyyjärvi

Mainos[adrotate banner="3"]

Pop Pankki Kyyjärvi palkittiin vuoden yrittäjäksi. Perusteluina valintaan oli, että Pop Pankki Kyyjärvi on hyvä yhteistyökumppani. Pankkiin on helppo ottaa yhteyttä ja palvelu on erinomaista. Lisäksi Pop Pankki Kyyjärvi on merkittävä kasvuyritys, sillä pankin toinen konttori sijaitsee Karstulassa.

Kannonkosken vuoden yrittäjäpalkinnon sai Mirva Kolehmaisen ja Ismo Vesterisen kuljetusyritys Kissa vieköön. Yritys on toiminut vuodesta 2010 ja tarjoaa muutto- ja kuljetuspalveluita Suomeen sekä Espanjaan.

MAINOS

Maa- ja metsätaloustuottajien keskusliiton (MTK) palkinto luovutettiin Mika Audejewille merkittävästä investoinnista.

Kyyjärven ja Kannonkosken kuntien ja yrittäjien välinen yhteistyö on juuri sitä paikallista vaikuttamista ja verkostoitumista, jota Kari Kivisaari Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja tervehdyspuheessaan peräänkuuluttaa.

Kyyjärven Yrittäjien puheenjohtaja Jaakko Uusisalo sekä Kannonkosken ja Kyyjärven elinkeinokoordinaattori Anu Oksanen olivat tyytyväisiä illan järjestelyihin Mikojanin linnassa järjestettyihin juhliin. Seuraavan kerran linnan ovet avautuvat itsenäisyyspäivän juhliin.

Kannonkosken ja Kyyjärven yrittäjät nauttivan Kyyjärveläisen Juhlapalvelu Amorin valmistamasta juhla-ateriasta. Juhlassa esiintyi myös Kannonkoskelainen yhtye nimeltään Velve.

MAINOS
Edellinen artikkeliJPK:n luistelu- ja kiekkokoulu yhteistyöhön Edustusjoukkueen kanssa
Seuraava artikkeliKauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa oleville nuorille