11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Vuoden yrittäjäpalkinnon Kyyjärvellä sai Pop Pankki Kyyjärvi

Pop Pankki Kyyjärvi palkittiin vuoden yrittäjäksi. Perusteluina valintaan oli, että Pop Pankki Kyyjärvi on hyvä yhteistyökumppani. Pankkiin on helppo ottaa yhteyttä ja palvelu on erinomaista. Lisäksi Pop Pankki Kyyjärvi on merkittävä kasvuyritys, sillä pankin toinen konttori sijaitsee Karstulassa.

Kannonkosken vuoden yrittäjäpalkinnon sai Mirva Kolehmaisen ja Ismo Vesterisen kuljetusyritys Kissa vieköön. Yritys on toiminut vuodesta 2010 ja tarjoaa muutto- ja kuljetuspalveluita Suomeen sekä Espanjaan.

Maa- ja metsätaloustuottajien keskusliiton (MTK) palkinto luovutettiin Mika Audejewille merkittävästä investoinnista.

MAINOS

Kyyjärven ja Kannonkosken kuntien ja yrittäjien välinen yhteistyö on juuri sitä paikallista vaikuttamista ja verkostoitumista, jota Kari Kivisaari Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja tervehdyspuheessaan peräänkuuluttaa.

Kyyjärven Yrittäjien puheenjohtaja Jaakko Uusisalo sekä Kannonkosken ja Kyyjärven elinkeinokoordinaattori Anu Oksanen olivat tyytyväisiä illan järjestelyihin Mikojanin linnassa järjestettyihin juhliin. Seuraavan kerran linnan ovet avautuvat itsenäisyyspäivän juhliin.

Kannonkosken ja Kyyjärven yrittäjät nauttivan Kyyjärveläisen Juhlapalvelu Amorin valmistamasta juhla-ateriasta. Juhlassa esiintyi myös Kannonkoskelainen yhtye nimeltään Velve.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät