11.6 C
Alajärvi
keskiviikko 22.5.2024
MAINOS

JPK:n luistelu- ja kiekkokoulu yhteistyöhön Edustusjoukkueen kanssa

JPK:ssa panostetaan junnuvalmennukseen ja toimintaa halutaan kehittää jatkuvasti. Viimeisimpänä osoituksena tästä on yhteistyö miesten joukkueen ja kaikkein pienempien JPKlaisten kesken.

Kahteen ryhmään jaetut koululaiset saavat sunnuntaisin oppia ja ohjausta Edustusjoukkueen pelaajilta. Tiistaisin vetovastuussa on juniorivalmennuspäällikkö Jussi Virtanen.

MAINOS
Alina Viitasaari on tykännyt kiekkokoulussa eniten pelaamisesta.

Harkoissa treenataan luistelun ja pelaamisen alkeita leikkien, kisojen ja pelien avulla. Myös luistelukoulun puolella toimitaan osittain kiekon ja mailan kanssa, pääpaino on kuitenkin luistelun opettamisessa.

Kiekkokoulun puolella pelaamista treenataan jo enemmän. Pakollisia varusteita ovat luistimien lisäksi ristikollinen kypärä, kaulasuoja, suojaavat hanskat ja kiekkokoulun puolella maila. Tiistain harkkavuoro on kello 17-17.45, sunnuntaisin treenataan aamupäivisin vaihtuvaan aikaan.

Harkka-aika löytyy jpk-ry.com -nettisivujen kalenterista. Luistelu- ja kiekkokoulu maksaa 25 euroa syyskaudelta. Osallistujat saavat lisäksi kausikortin jäähallin yleisövuorolle (arvo 60 €), joten nyt jäälle pääsee todella edullisesti.

Kuusivuotias Alina Viitasaari on tykännyt kiekkokoulussa eniten pelaamisesta, vaikka kaikki jutut ovat olleet kyllä kivoja. Kaarreluistelu on sellainen taito, jonka Alina kertoo oppineensa harkoissa. Kaarreluistelu taitaa jo sujua myös Alinan lempipelaajalta, Patrik Laineelta.

Samu Punkarin mielestä paras joukkue on JPK-09.

Luistelukoululaisen Samu Punkarin mielestä paras joukkue on JPK-09. Siellä pelaa muiden tähtien lisäksi veli Roni. Luistelukoulussa reipas viisivuotias on oppinut luistelun lisäksi jarruttamaan, mikä onkin lähes yhtä tärkeä taito. Hauskinta Samun mielestä on Jäämies-leikki. Liekö se myös monelle uusi toiveammatti.

JPK juhlistaa yhteistyötä huomenna perjantaina 24.11 Edustuksen ottelussa, johon kaikilla uusilla ja vanhoilla luistelu- ja kiekkokoululaisilla perheineen on vapaa pääsy. Klo 19 alkavassa ottelussa JPK saa vastaansa kivikovan Närpiön Kraftin, joten luvassa on lohkon tiukka kärkikamppailu.

JPK ei ole tällä kaudella hävinnyt otteluakaan. Perjantain peli on Edustuksen toiseksi viimeinen kotipeli tänä vuonna. Edustusjoukkueen miehet toivottavat tervetulleeksi kaikki luistelu- ja kiekkokoululaiset perheineen.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät