1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Kuusi uutta hakijaa Vimpeliin

Vimpelissä järjestetty kunnanjohtajahaun toinen kierros tuotti määräaikaan mennessä kuusi uutta hakemusta.

Toinen hakukierros päättyi tiistaina 28.11. kello 15. Ensimmäisellä hakukierroksella yhdeksän henkilöä oli jättänyt hakemuksensa kunnanjohtajan virkaan. Ensimmäisen haun määräaikaan virkaa hakeneet huomioidaan toisella hakukierroksella.

MAINOS

Vimpelin kunnanhallitus tiedotti tiistaina, että virkaa ovat hakeneet hallintotieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri Rafael Hellsten Hämeenlinnasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsén Lohjalta, metsätalousinsinööri (amk) Arto Kinnunen Tikkakoskelta, hallintotieteiden kandidaatti Sirpa Koskenlaine Rovaniemeltä, tuotantotalouden insinööri (amk) Juha Liukkonen Ylivieskasta ja maa- ja metsätieteiden maisteri ja metsänhoitaja Jussi Tuovinen Kuopiosta.

Yksi veti paperit pois

Ensimmäisellä hakukierroksella virkaa hakivat proviisori Tapio Heilala Bekkjarvikista (Norja), yhteiskuntatieteiden maisteri Kati Kaisanlahti Oulusta, teollisen muotoilun maisteri Sid Kumpurinne Vantaalta, kauppatieteen maisteri Timo Kärkkäinen Pattijoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti Jani Moilanen Vantaalta, yhteiskuntatieteiden maisteri Joni Mäenpää Kuopiosta, konetekniikan insinööri Niko Peltokangas Lappajärveltä, Tuija Runninmäki Rovaniemeltä ja ekonomi Varpu Sankelo Kuortaneelta.

Tuija Runninmäki on peruttanut hakemuksensa ensimmäisen hakukierroksen jälkeen eli hän ei ole mukana toisella hakukierroksella.

Vimpelin kunnanjohtajan viran kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto. Hakuilmoituksessaan Vimpelin kunta arvosti hakijoiden elinkeinoelämän ja kunnallishallinnon tuntemusta, johtamiskokemusta, kielitaitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Kunnanjohtajaa haettiin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka täytetään 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vimpelin kunnanjohtajan virka tuli hakuun kunnanjohtaja Anita Paavolan irtisanouduttua tehtävästään syyskuun lopussa. Kunnanhallitus kutsui hallintosihteeri Seija Kinnusen hoitamaan väliaikaisesti kunnanjohtajan tehtäviä lokakuun alusta lähtien.

Kunnanjohtajan virkaa valmistelee erillinen valmistelutoimikunta, jonka jäseniä ovat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanvaltuuston puheenjohtajisto.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät