0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Hius ja Kauneus Black avaa Alajärvellä

Alajärvellä aloittaa maanantaina toimintansa uusi yritys, Hius ja Kauneus Black.

Yrityksen takaa löytyy alajärveläisille jo ennestään tuttu parturikampaaja Jaana Ahonen, joka tätä ennen on toiminut paikkakunnalla yrittäjänä vuokratuolilla.

MAINOS

– Edellisen oman yritykseni suljin kymmenen vuotta sitten ja aina olin tiennyt, että tätä haluan vielä uudelleen. Tosin yrittäjänä olen ollut tässä välissäkin vuokratuolilla kaikkiaan kuuden vuoden ajan, Jaana kertoo.

Jaana on syntyisin Padasjoelta ja tullut Virtain kautta Alajärvelle. Hän on valmistunut ammattiin 13 vuotta sitten ja tehnyt alan töitä tuosta saakka. Jaana on toiminut myös vuoden verran Jyväskylässä Studio Aki Korpisen hiusmuotoilukoululla opettajan sijaisena.

Uusi kampaamo avataan Alajärvellä osoitteeseen Järvikatu 5 vanhassa matkahuollon talossa, Terttu Salmisen entiseen liiketilaan.

Kampaamopalvelujen lisäksi tarjolla on ripsien ja kulmien laitot ja suunnitelmissa Jaanalla on myös lähteä meikkauspuolen preppauskurssille, jotta voi jälleen tarjota asiakkaalle kampauksen ja meikin samalla kertaa.

– Meikkaukseen olen saanut koulutuksen ja tehnyt niitä aikaisemmin omassa yrityksessäni. Sen jälkeen se puoli työstä kuitenkin jäi. Siksi preppauskurssi olisi tarpeen.

Hius ja Kauneus Black avataan maanantaina 4.12. ja se on avoinna arkisin kello 9-17, mutta joustavasti siten, että Jaanalta saa aikoja myös aikaisempiin aamuihin, iltoihin ja lauantaille.

Omassa työssään Jaana nauttii kaikista sen eri osa-aluista. Hänestä on edelleen yhtä mielekästä tehdä kampauksia, leikkauksia, hiuspidennyksiä kuin permanenttejakin, eli ole mitään sellaista tehtävää josta hän ei pitäisi.

– Tämä on ollut lapsesta saakka haaveammattini ja siksi kai se edelleen 13 vuoden jälkeenkin tuntuu yhtä kiinnostavalle, Jaana kertoo.

Liikkeen virallisia avajaisia vietetään lauantaina 16.12. glögin ja piparien merkeissä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät