-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Kaikki Järvi-Pohjanmaan perusturvan sijaisuudet haetaan nyt kuntarekry.fi kautta

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on voinut hakea avoimia työpaikkoja ja pidempiaikaisia sijaisuuksia sähköisesti kuntarekry.fi kautta jo useamman vuoden ajan.

Tämän vuoden syyskuussa järjestelmää laajennettiin ja nyt sen avulla haetaan myös lyhyempiaikaisia sijaisuuksia erilaisiin hoitoalan tehtäviin.

MAINOS

– Hakijoilta edellytetään kirjautumista järjestelmään kuntarekry.fi:n kautta, kertoo akuuttiosaston palveluvastaava Birgitta Luoma-aho ja sanoo, että esimiehiä ja henkilöstöä on syksyn aikana koulutuettu järjestelmän käyttöön.

– Kuntarekryn sijaishaun laajentumisen myötä toivotaan, että alueelle saataisiin myöskin uusia työnhakijoita. Halutessaan hakija voi esittää toiveen, missä erityisesti haluaisi työskennellä ja myöskin laajentaa osaamistaan työskentelemällä eri yksiköissä.

Alkuvaiheessa kuntarekry.fi järjestelmään kirjautumissa voi saada neuvoja Järvi-Pohjanmaan eri yksiköiden palveluvastaavilta.

Päivystyssopimus Seinäjoen terveyskeskuksen kanssa päättyy

Järvi-Pohjanmaan perusturvan päivystyssopimus Seinäjoen terveyskeskuksen kanssa päättyy tämän vuoden lopussa. Ympärivuorokautinen päivystys siirtyy Seinäjoen keskussairaalaan ensi vuoden alusta lukien.

Alajärven terveyskeskus palvelee yhteistoiminta-alueen asiakkaita Alajärvellä ja Vimpelissä kiirevastaanotolla arkisin kello 8–20 ja viikonloppuisin, aattoina ja arkipyhinä kello 10–18.

Hoivan ja hoidon palvelujohtaja Marita Ylilahti kertoo, että kiireetön vastaanotto toimii normaalisti Alajärvellä ja Vimpelissä kello 8–15.

Alajärven terveyskeskus on avoinna myös koko joulun ajan kello 10–18. Sen sijaan Lehtimäen ja Vimpelin terveysasemat ovat suljettuna 21.-30.12.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät