25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Metsävaltuuskunnan ansiomerkit luovutettiin saajilleen

Metsänhoitoyhdistys Suomenselän valtuuston kokouksessa jaettiin Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto ry:n metsävaltuuskunnan myöntämät ansiomerkit toimihenkilöille ja hallinnon edustajille.

Suomenselän mhy:n edustajat voittivat mestaruuden SM-metsätaitokisassa.

Ansiomerkit myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta metsänomistajajärjestön päämäärien hyväksi.

MAINOS

Alajärveläiselle Lasse Heikkilälle on myönnetty kultainen ansiomerkki ja hän vastaanotti merkin jo aiemmin metsävaltuuskunnan kokouksessa lokakuussa.

Nyt kunniakirjaa vastaanottaessaan hän kiitti saamastaan huomionosoituksesta ja sanoi pyrkineensä tekemään metsänomistajien eteen töitä parhaansa mukaan.

Heikkilä on toiminut vuosina 2001–2016 Metsänhoitoyhdistyksen puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana sekä Länsi-Suomen Metsänomistajaliiton hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä vuosina 2004–2014.

Hopeiset ansiomerkit luovutettiin puolestaan Markku Akonniemelle (Töysä) ja Juha Kurkikankaalle (Ähtäri). Ansiomerkit jaettiin myös Jaana Petäiselle (Ähtäri), Ilari Hautalalle (Töysä), Mikko Hauta-aholle (Alajärvi), Terho Mäkelälle (Alajärvi), Markku Niemelle (Ähtäri), Esa Elorannalle (Ähtäri) ja Seppo Suutalalle (Töysä).

Tilaisuudessa muistettiin myös ansioituneita SM-metsätaitokisakävijöitä. Suomenselän mhy:n menestys kisoissa oli paras mitä saavuttaa saattoi.

Suomenmestaruuskultamitalin kisoista toivat Tauno Toivola, Pasi Hautala ja Terho Mäkelä. Samalla palkittiin myös muut Suomenselkää edustaneet kisaajat Juho Vainio ja Sirpa Mäkelä.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät