0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Diplomikosmetologi Anu Levijoki toi Sinikellon Paavolantorille

Alajärvellä kauppakeskus Paavolantorille on jälleen saatu uusi yrittäjä, kun aiemmin viimeksi Koskenvarrella hoitolaa pitänyt diplomikosmetologi Anu Levijoki avasi Sinikellonsa Paavolantorilla.

Anulle kosmetologin ammatti on ollut se ainoa ja ensimmäinen uravaihtoehto. – Lukiossa ollessani kuvaamataidon opettaja totesi minulle, että sinusta tulisi hyvä kosmetologi. Asia jäi kytemään ja heti kun kirjoitukset olivat ohi, aloin opiskella alaa. Siinä vaiheessa kun valkolakit painetiin päähän, olin opiskellut jo kaksi kuukautta.

MAINOS

Anu valmistui 1996 ja laittoi heti ensimmäisen hoitolansa Alajärvelle. Pian häneen kuitenkin otettiin yhteyttä myös Kivitipusta ja pian Anu tekikin puolet työajastaan siellä, puolet omassa yrityksessään.

Kun perhe kasvoi ja lapset olivat pieniä, veivät säännölliset työajat voiton ja 2001 Anu siirtyi kokonaan Kivitippuun. – Ehdin olla 14 vuotta Kivitipussa ja etenkin alkuvuosina toiminta oli todella vireää veteraanikuntoutuksen aikaa.

– Työ Kivitipussa oli kaikkiaan todella hienoa ja monipuolista hemmottelusta hoitoihin ja kylpyihin. Sain myös kouluttautua ammatissani eteenpäin mm. kuumakivihierontaan, aromahierontaan, intialaiseen päähierontaan sekä shiatsuun.

Anu on Paavolantorin hoitolassaan pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin kello 10-16, mutta välillä ovet ovat kiinni noinakin aikoina, koska hän tekee mm. jalkahoidoissa koti- ja laitoskäyntejä. Vastaavasti avoinnaoloajat joustavat laajemmiksi sopimuksen mukaan. Helpoiten Anun tavoittaa puhelimitse tai tekstarilla.

Sinikellon hoitovalikoima on mittava ja Anulla on myynnissä myös hoitotuotteita ja erityisesti joulunalusajan viime hetken vinkkinä, lahjakortti hoitoon tai hemmotteluun on mieleinen ihan kenelle tahansa!

– Esimerkiksi jalkahoito, joita teen todella mielelläni, on sopiva niin miehille kuin naisillekin, nuorille ja vanhoille, sillä hyvinvointi lähtee jaloista, Anu muistuttaa.

Tarjolla on myös mm. käsihoitoja, kasvohoitoja suomalaisella luonnonkosmetiikalla, kuumakivihierontaa niin keholle kuin vaikka kasvoillekin, parafiinihoidot käsille ja jaloille, intialainen päähieronta, kestovärjäykset, kulmakarvojen muotoilut, ihokarvojen poistot ja myös juhlameikit saa Sinikellosta.

Anu Levijoki on toiminut jo viiden vuoden ajan myös itsenäisenä me&i jälleenmyyjänä. Vaatekutsut Alajärvellä ja lähikunnissa täyttävätkin yrittäjän iltoja ja viikonloppuja.

Tuula Jokiaho

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät