MAINOS

Fanikaupasta lahjaideoita

Vimpelin Vedon fanituotteet nousivat pääosaan joulutempauksessa. Vedon fanituotemyymälän ovi kävi tasaiseen tahtiin perjantai-iltana.

Mestaruustuotteet, kausikortit ja muut Veto-logoin varustetut tuotteet vaihtoivat omistajaa. Tavattiin myös tuttuja ja Superpesis-joukkueen pelaajia, kuulumisia vaihdellen. Fanituotteita ostettiin itselle ja etenkin pukinkonttiin.

MAINOS

Vedolla on ollut fanituotemyyntiä 2000-luvun alkupuolelta lähtien, toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujalan laskujen mukaan viitisentoista vuotta. Fanituotemyynti on Kujalan mukaan kehittynyt.

–Yhteistyö Unique Brandingin kanssa takaa sen, että saamme uusimpia ja muodinmukaisia tuotteita. Uudet tilamme mahdollistavat fanituotemyynnin ja sen esille tuomisen aikaisempaa paremmin. Yleisseuraksi meillä on hyvät fanituotevalikoimat.

Takavuosien hittituote oli t-paita, jonka tekstin mukaan Superpesis ilman Vimpelin Vetoa on teeskentelyä. Veto-Reinot ja mestaruustuotteet ovat menneet sittemmin hyvin kaupaksi. Yleisfanituotteista kysyttyjä ovat olleet hupparit, talvitakit ja tikkitakit.

– Myynti on lisääntynyt kahden mestaruuden ja uuden myymälän avaamisen jälkeen, toteaa Kujala.
Vaikka moni joulutempauksen innoittamana Vedon toimistolla käynyt olikin Vimpelistä, paikalle tultiin myös kauempaa.


Virpi Poikelin

MAINOS
Exit mobile version