12.2 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Kolme ehdokasta soveltuvuustesteihin

Maanantaina kokoustanut Vimpelin kunnanhallitus käsitteli muiden muassa kunnanjohtajan hakuprosessia. Hallitus päätti, että soveltuvuustesteihin lähetetään kolme hakijaa: kauppatieteiden maisteri Timo Kärkkäinen, tuotantotalouden insinööri (amk) Juha Liukkonen ja ekonomi Varpu Sankelo. Testin suorittaa U-Test Services Oy – Perfomia.

Vimpelissä haettiin kunnanjohtajaehdokkaita kahdella eri hakukierroksella. Ensimmäisellä, viime marraskuun kolmantena päivänä päättyneellä hakukierroksella oli mukana yhdeksän henkilöä. Toisella, 28.11.2017 päättyneellä hakukierroksella virkaa haki kuusi henkilöä. Aiemmin virkaa hakeneista yksi peruutti hakemuksensa.

MAINOS

Kunnanjohtajan viran valmistelutoimikunta kutsui haastatteluun viisi henkilöä, joista yksi peruutti hakemuksensa ennen haastatteluja. Haastattelut järjestettiin tammikuun kolmantena päivänä.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät