Sinisten paikallisyhdistys Alajärvelle

Mainos[adrotate banner="3"]

Sininen tulevaisuus rp:n paikallisyhdistys Alajärven Siniset ry on perustettu.

Perustamiskokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Turo Kalliomaa. Hallitukseen valittiin Markku Leppäkangas (varapuheenjohtaja), Anne Matokangas (sihteeri), Marko Pakka, Maija Viljanmaa ja Raimo Vistbacka. Varalle hallitukseen valittiin Tapio Hyytinen, Tapio Kantokoski, Risto Sillanpää ja Pertti Väänänen.

MAINOS

Perustamiskokouksessa tunnelma oli innostunut ja keskustelua käytiin niin uuden yhdistyksen toiminnasta, kun tulevista maakuntavaaleistakin. Alajärven sinisillä on 4 kaupunginvaltuutettua ja myös muissa luottamuselimissä edustajia.

Kalliomaan kertoo olevansa tyytyväinen, että vaikka yhdistys ja puolue ovat uusia, Alajärven sinisillä on kasassa hyvä ja kokenut porukka. Myös kaikki toiminnasta kiinnostuneet uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi mukaan sinisiin. Liittyminen on helppoa netin kautta osoitteessa sininentulevaisuus.fi.

Sininen tulevaisuus rp:n puoluekokousvalintoja

Sininen tulevaisuus rp. piti ensimmäisen puoluekokouksensa Tampereella 16.12. Kokouksessa valittiin puolueelle puheenjohtajisto ja puoluesihteeri.

Puheenjohtajistoksi valittiin Sampo Terho, Jari Lindstöm, Tiina Elovaara ja Tiina Ahva.

Puoluesihteeriksi valittiin Matti Torvinen. Kokouksessa valittiin myös puoluehallitus ja puoluevaltuusto. Pohjalaisia puolue-elimissä edustavat lapualainen Marja-Liisa Riihimäki, joka valittiin puoluehallituksen jäseneksi.

Puoluevaltuuston jäseneksi valittiin alajärveläinen Turo Kalliomaa.

MAINOS
Edellinen artikkeliLindalla työ ja harrastus kulkevat käsi kädessä
Seuraava artikkeliOmenapuut ja erikoisviljelmät vaarassa – rusakon metsästykseen loppukiri