Äänestyspaikoilla kerätään varoja kotimaan vammais- ja terveystyölle

Mainos[adrotate banner="3"]

Presidentinvaalien yhteydessä järjestetään jälleen Pieni ele -keräys kotimaan vammais- ja terveystyön hyväksi. Lipaskeräys järjestetään äänestyspaikoilla 17.-23.1. ja 28.1. Keräys jatkuu mahdollisen toisen äänestyskierroksen aikana.

Puolet kunkin kunnan keräyslippaiden tuotosta käytetään paikallisesti esimerkiksi neuvontaan ja vertaistukitoimintaan vammais- ja terveysyhdistyksissä. Toinen puoli käytetään valtakunnallisesti esimerkiksi kuntoutukseen, tiedotukseen ja apuvälineiden hankintaan.

MAINOS

Pieni ele -keräyksen järjestävät 17 vammais- ja terveystyön järjestöä paikallisyhdistyksineen. Järjestöihin kuuluu noin 400000 jäsentä. Lipaskeräyksessä äänestyspaikoilla on vapaaehtoistyössä yli 10 000 kerääjää. Suurella osalla heistä on jokin vamma tai pitkäaikaissairaus.

Keräyksessä mukana

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Epilepsialiitto, Förbundet De Utvecklingsstördas Väl, Hengitysliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaliitto, Kuuloliitto, Kuurojen Liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja maksaliitto, Neuroliitto, Näkövammaisten liitto, Psoriasisliitto, Suomen Diabetesliitto, Suomen Reumaliitto, Suomen Sydänliitto

Lipaslahjoituksen lisäksi keräykseen voi osallistua seuraavasti: Verkkomaksulla osoitteessa www.pieniele.fi/verkkolahjoitus, Otto&lahjoituksella Otto-käteisnostoautomaateilla 1.1.-15.3. (lahjoitussumma 5 euroa), PIVO-mobiilimaksuna numeroon 050 44 88 242 tai lähettämällä tekstiviestin LAHJOITA 5 numeroon 16301 (lahjoitussumma 5 euroa).

MAINOS
Edellinen artikkeliVedon kiri ei riittänyt
Seuraava artikkeliSairaanhoitajaopiskelijat aloittivat Alajärvellä