0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Vedon kiri ei riittänyt

Vajaamiehisenä Kotkan Karhuvuoreen Peli-Karhujen vieraaksi matkannut Vimpelin Veto ei pystynyt kartuttamaan pistetiliään lauantaina naisten Korisliigan kohtaamisessa. Kotijoukkueen vahva kolmas erä 20 pisteen putkineen siivitti joukkuetta. Veto ei pystynyt kavennusyrityksistään huolimatta kurottamaan voittoon saakka. Ottelu tilastoitiin lukemin 77–62 (19–15, 20–19, 20–13, 18–15).

PeKa ja Veto lähtivät otteluun tasapisteistä. Molemmat olivat pelanneet 14 ottelua ja voittaneet yhdeksän. Tappiollaan Veto putosi sarjaneloseksi. Vedon päävalmentaja Jarkko Havu analysoi, että Peli-Karhujen kolmannen erän pisteputki olisi pitänyt pystyä laittamaan poikki.

MAINOS

– Tuon jälkeen emme saaneet enää kiinni heitä. Neloserä oli takaa-ajoa. Saimme tilannetta kavennettua, mutta se ei riittänyt.

Havu painottaa, että joukkue pelasi voitosta loppuun saakka. Voitto olisi hänen mukaansa vaatinut pikkuisen paremman heittopäivän. Vedon parhaana palkittiin joukkueen kapteeni Noora Järvikangas, joka pussitti 22 pistettä.

Vedon vahvuudesta puuttui flunssaa potenut takamies Anni Kujala. Joukkueen amerikkalaisvahvistus Avyanna Young jäi puolestaan joulutauolla Yhdysvaltoihin. Hänen tilalleen Veto saa kanadalaisen Jennifer Mathurinin. Hänet saatetaan nähdä korisparketilla jo keskiviikkona, kun Veto saa vieraakseen Forssan Alun. Montrealista kotoisin oleva Mathurin on amerikkalaisen Pohjois-Carolinan yliopiston kasvatteja. Hän on pelannut kuluvalla kaudella luxemburgilaisessa Amicale Steinsel -joukkueessa. Päävalmentaja Havun mukaan Mathurinin pelaaminen on kiinni ensisijaisesti peliluvasta.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät